autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Ponto Connect en Exact – een match made in boekhoud-‘heaven’

Koppel banktransacties vanuit verschillende endpoints aan Exact met Ponto Connect. Door de koppeling tussen Exact en Ponto Connect kan je nu meer dan 100 bankkoppelingen via PSD2 aanbieden aan je klanten.

De koppeling kan 4x per dag geüpdatet worden en diverse buitenlandse banken en payment providers kunnen worden gekoppeld. Mooi voor accountant en ondernemer. Een nadeel aan de koppeling is dat er een autorisatieslag in zit. Deze moet periodiek herhaald worden, voor dit stuk schakelen wij Ponto Connect in. Dankzij de Ponto Connect koppeling integreer je banktransacties voortaan volledig automatisch in Exact! Scheelt jou een hoop tijd en zo kun je jouw klanten de allerbeste service bieden.

De voordelen van Ponto Connect voor jouw klant

  • Als je klant een koppeling wilt met de Nederlandse bank waar Exact nog geen koppeling mee heeft, kan dit nu gewoon. Bijvoorbeeld Triodos & SNS bank. 
  • Nieuwe mogelijkheden voor klanten die buitenlandse banken hebben. Nu is dit vaak enkel mogelijk via CSV. Met Ponto Connect zijn buitenlandse banken ook live gekoppeld. 
  • Wat er aankomt: Creditcards live gekoppeld, denk aan koppelingen met AMEX. Dit betekent nooit meer geëmmer met ontbrekende transacties. 
  • Payment providers zoals PayPal zijn live gekoppeld. 

Waarom zijn wij samen gaan werken met Ponto Connect

In België lopen alle koppelingen via CODA(box). België loopt op dit vlak ver voor op Nederland. Maar met Ponto Connect hebben ze dit initiatief ook op de Nederlandse markt gereleaset en kan Nederland eindelijk een inhaalslag maken. Daarom hebben wij bij Duopact voor jullie deze PSD2 koppelingen maar eens aangezet. Deze koppeling is, zoals je van ons gewend bent, geheel geïntrigeerd in ons platform. Wij hebben ook een koppeling gemaakt tussen Ponto Connect en Yuki.

Beheer al je koppelingen op het Connector Platform

Het Connector Platform is ons eigen platform en alle integraties sluiten hierop naadloos aan. Via het dashboard bedien jij eenvoudig al je koppelingen en klanten. Dit is ook de plek waar je nieuwe automatiseringskansen spot. Zo halen jij en je klanten nog meer uit Exact. 

Het platform wordt continu onderhouden. Hierdoor kunnen wij de stabiliteit en betrouwbaarheid van al onze Exact koppelingen garanderen. Verder hoef jij ook geen technische kennis te hebben, alle koppelingen zijn plug-and-play. En bij een aansluiting van minstens 20 klanten levert dat ook flink wat op: onze klanten behalen gemiddeld een ROI van maar liefst 800%! 

Ervaar de voordelen van Duopact

  • Trek nieuwe klanten aan; 
  • Automatiseer meer boekhoudprocessen; 
  • Beheer en bedien al jouw koppelingen vanaf 1 centrale plek; 
  • Perfecte klantervaring = hoge klanttevredenheid; 
  • Bij Duopact heb je een vast contactpersoon om al jouw vragen aan te stellen; 
  • Zorgeloos investeren: wij regelen alle ICT-technische zaken en het onderhoud. 

Ontdek de mogelijkheden

Plan snel een demo in en ervaar hoe de koppeling tussen Ponto Connect en Exact jouw leven als boekhouder weer een klein stukje makkelijker maakt! 

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken