Koppeling

Koppel banktransacties vanuit verschillende endpoints aan Yuki met Ponto Connect

In Yuki heb je al een aantal standaard bankkoppelingen, alleen zijn er veel banken die je niet kan koppelen aan Yuki.  Door het partnership tussen Duopact en Ponto Connect kan je nu meer dan 100 bankkoppelingen via PSD2 aanbieden aan je klanten. De koppeling kan 4x per dag geüpdatet worden en diverse buitenlandse banken en payment providers kunnen worden gekoppeld. Mooi voor accountant en ondernemer. Een nadeel aan de koppeling is dat er een autorisatie slag in zit. Deze moet periodiek herhaald worden, voor dit stuk schakelen wij Ponto Connect in. Dankzij de Ponto Connect koppeling integreer je banktransacties voortaan volledig automatisch in Yuki! Scheelt jou een hoop tijd en zo kun je jouw klanten de allerbeste service bieden.

Wat is Ponto Connect en waarom zijn we samen gaan werken?

Wij zijn Yuki fanatiekelingen, 3 jaar geleden was Yuki al bezig om hun PSD2 vergunning te halen. Maar nog steeds kunnen wij duurzame rekeningen zoals de Triodos nog niet direct aan Yuki verbinden.

In België lopen alle koppelingen via CODA(box). België loopt op dit vlak ver voor op Nederland. Maar met Ponto Connect hebben ze dit initiatief ook op de Nederlandse markt gereleaset en kan Nederland eindelijk een inhaalslag maken. Daarom hebben wij bij Duopact voor jullie deze PSD2 koppelingen maar eens aangezet. Deze koppeling is, zoals je van ons gewend bent, geheel geïntrigeerd in ons platform.

Type PSD2 bankkoppelingen:

 1. Nederlandse banken: Triodos, SNS bank en meer
 2. Buitenlandse bankrekeningen
 3. Creditcards zijn in Beta fase en kommen binnenkort live, zoals AMEX
 4. Payment providers: Revolut, PayPal

Hoe de Ponto Connect koppeling werkt

 • Via API worden bij Ponto Connect transacties ingeladen. Deze transacties worden via de PSD2 licentie van Ponto opgehaald bij de betreffende bank of betalingsprovider.
 • Werkt via een partner pays model. Waarbij jij in onze portal de bankrekening van de klant koppelt en jouw klant de rekening accordeert in ponto. Jij of jouw klant hoeft zo geen aanvullend contract met Ponto te sluiten.
 • Per bankrekening in Ponto is er een bankrekeningnummer in Yuki te specificeren.
 • Je kan meerdere rekeningen koppelen. Handig als je met verschillende valuta te maken hebt.
 • Wordt 4x per dag bijgewerkt.

De 5 voordelen van Ponto Connect voor jouw klant

 1. Als je klant een koppeling wilt met de Nederlandse bank waar Yuki nog geen koppeling mee heeft, kan dit nu gewoon. Bijvoorbeeld Triodos & SNS bank.
 2. Nieuwe mogelijkheden voor klanten die buitenlandse banken hebben. Nu is dit vaak enkel mogelijk via CSV. Met Ponto Connect zijn buitenlandse banken ook live gekoppeld.
 3. Wat er aan komt: Creditcards live gekoppeld, denk aan koppelingen met AMEX. Dit betekent nooit meer geëmmer met ontbrekende transacties.
 4. Payment providers zoals PayPal zijn live gekoppeld.
 5. Vreemde valuta rekeningen zijn direct gekoppeld en gaan per rekening naar Yuki.

Beheer al je koppelingen op het Yuki Connector platform

Het Yuki Connector Platform is ons eigen platform en alle integraties sluiten hierop naadloos aan. Via het dashboard bedien jij eenvoudig al je koppelingen en klanten. Dit is ook de plek waar je nieuwe automatiseringskansen spot. Zo halen jij en je klanten nog meer uit Yuki.

Het platform wordt continu onderhouden. Hierdoor kunnen wij de stabiliteit en betrouwbaarheid van al onze Yuki koppelingen garanderen. Verder hoef jij ook geen technische kennis te hebben, alle koppelingen zijn plug-and-play. En bij een aansluiting van minstens 20 klanten levert dat ook flink wat op: onze klanten behalen gemiddeld een ROI van maar liefst 800%!

De voordelen voor jou als Yuki Partner

 • Trek nieuwe klanten aan
 • Automatiseer meer boekhoudprocessen
 • Beheer en bedien al jouw koppelingen vanaf 1 centrale plek
 • Perfecte klantervaring = hoge klanttevredenheid
 • Bij Duopact heb je een vast contactpersoon om al jouw vragen aan te stellen
 • Zorgeloos investeren: wij regelen alle ICT-technische zaken en het onderhoud

Wil je weten wat de Ponto Connect koppeling met Yuki wat het je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Neem vrijblijvend contact op om een datum te plannen!

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem