autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Haal WeFact-facturen naar 1 plek dankzij de koppeling naar Yuki

Maakt je klant zijn facturen op in WeFact? Dan verstuur je die vanaf nu rechtstreeks naar boekhoudprogramma Yuki. Zonder handmatige handelingen, volledig geautomatiseerd. Dat scheelt je een hoop hoofdbrekens, én zo houd je tijd over voor betere dienstverlening naar jouw klanten. We vertellen je hier hoe het werkt!

Hoe werkt de koppeling tussen Yuki en WeFact?

De koppeling tussen WeFact en Yuki werkt volledig geautomatiseerd, API-API. Je hoeft hier dus niets voor te doen. Neem je de koppeling bij ons af, dan is hij direct beschikbaar (plug&play). Hoe deze WeFact-integratie werkt:

  1. De gemaakte facturen in WeFact worden volledig automatisch opgebouwd in Yuki.
  2. Wordt de factuur betaald? Dan wordt de factuur in Yuki automatisch gematcht en afgeletterd met de juiste banktransactie. Ook komt de betaalstatus van de factuur automatisch in Yuki én WeFact te staan. Zo behoud je het complete overzicht in beide pakketten!

Extra voordeel: met de regels die je kunt instellen krijg je proactieve meldingen van afwijkingen, zodat je die makkelijk opspoort en herstelt. Bijvoorbeeld als er een 21% btw wordt gerekend terwijl het btw verlegd code had moeten zijn.

Sluit je klanten aan op de Yuki Connector Portal: ROI van 800%!

Wist je dat Duopact niet alleen factureringssoftware koppelt aan Yuki, maar ook vrijwel alle branchesoftware, payment providers, banken en creditcards? Inmiddels hebben we meer dan 100 koppelingen op de plank liggen, en counting. Bij Duopact beheer je al die koppelingen makkelijk vanuit 1 portal: aanzetten, controleren en taken verdelen.

En als je toch zo lekker bezig bent met automatiseren van je klanten, wil je wel eens weten wat het effect daarvan is op je marges. Sluit jij meer dan 25 klanten aan, dan behaal je een ROI van maar liefst 800%! 

Waarom kiezen voor Duopact

  • Vermijd handmatige handelingen door maximale automatisering
  • Verhoog je klanttevredenheid, bied je klanten een unieke service
  • Inclusief actieve monitoring en onderhoud door onze ICT-specialisten
  • Plug & play: installatie is een eitje
  • Vast contactpersoon, die je altijd kan altijd bellen

Gun jij jouw klanten ook meer automatisering?

Ben je benieuwd wat de koppeling tussen WeFact een Yuki voor jouw accountantkantoor kan betekenen? Neem contact op of plan direct een demo in.

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken