autotask boekhoudkoppeling

Blog

Nu het originele PDF van de factuur in Yuki

Bij Duopact zijn we constant bezig met updaten. Ook in het afgelopen jaar hebben we niet stilgezeten. Vanaf heden kan je het originele PDF meesturen naar Yuki. Hierdoor kun je nog meer voordeel halen uit Yuki. Het voordeel van én de koppeling én de oorspronkelijke factuur.

Wat kan jouw klant met deze update?

Bij een Yuki-koppeling waarbij we de verkoopfactuur data hebben wordt er in Yuki een zichtbaar document opgesteld op basis van de API-data. Dit is niet de originele factuur maar een zichtbare weergave op basis van de factuurdata. Door deze toevoeging wordt de zichtbare weergave vervangen door de originele factuur. Dus dan kan je altijd in Yuki de originele factuur terugvinden. Handig bij het versturen van (automatische) herinneringen in Yuki, maar ook omdat zoeken binnen Yuki vaak sneller en makkelijker is dan welke applicatie dan ook. Tevens heeft het nog een bijkomend voordeel: je voldoet automatisch aan de bewaarplicht (stel je wisselt van pakket etc.).

Hoe werkt het toevoegen van de originele PDF in Yuki

Maar hoe gaat dit in zijn werk? Een voorbeeld: Bij veel ICT-bedrijven werken ze met Autotask. In dit pakket zit het contractbeheer en de facturatie. Facturen in Yuki zien er anders uit dan in Autotask omdat Yuki enkel een weergave van de factuur maakt.

Maar, herinneringen worden verstuurd vanuit Yuki. Een van de grote voordelen van de verkoopfactuur koppeling dat je debiteurenbeheer in Yuki kan automatiseren. Helaas kun je hier niet de originele factuur bij toevoeren, alleen de weergave in Yuki. Daar brengt deze update verandering in. Doordat je nu de originele PDF in Yuki staat kun je deze meesturen met de betalingsherinnering. Verder hoef je niet meer in 2 verschillende pakketten te zoeken. Nu de originele PDF in Yuki staat heb je alles centraal op 1 plek. 

Voor welke koppelingen is het geschikt?

Deze update is geschikt voor alle koppelingen waar de API van het branchepakket ondersteund dat de originele factuur eruit gehaald kan worden. Dit gaat dan volledig automatisch. De factuurdata komt automatisch in Yuki staan inclusief de originele factuur. Wanneer je een herinnering verstuurt kan deze originele factuur worden bijgevoegd en hoef je hem niet zelf te uploaden. In het Yuki Connector Platform moet je aanvinken dat je dit wilt. Bij nieuwe koppelingen staat het standaard aan.

 Anno 2023 is deze update beschikbaar voor de koppelingen waar we toegang hebben tot de oorspronkelijke PDF. Momenteel is dat voor de volgende koppelingen: 

 • Zoho Books
 • Zoho Invoice
 • Recurly
 • WeFact
 • InvoiceOcean
 • Autorespond
 • Octobat
 • Quaderno
 • Silvasoft
 • PerfectView (mits er ook een PDF-document aanwezig is in PerfectView)
 • Autotask

Wil je meer weten over Duopact?

Het effect van deze update? Je creëert veel gemak en je kan Yuki nog centraler stellen voor de financiën. Heb je nog vragen of wil je meer weten over Duopact, deze update of hoe onze koppelingen jou kunnen helpen zodat jij jouw klanten nog beter kan bedienen? Neem contact met ons op.

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken