autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Met de Tilroy-koppeling verschijnt de omzet van je klanten rechtstreeks in Yuki

Wil jij het leven van je klanten die met Tilroy werken een stukje makkelijker maken? Dat kan met de Duopact-koppeling tussen Yuki en Tilroy. Tilroy is een omnichannel retail software die zich erop focust op het een geheel maken van de winkel, webshop en voorraad.Tilroy maakt het voor ondernemers makkelijker om winkel en webshop met elkaar te verbinden.

Het grote voordeel? De voorraad altijd up-to-date en dubbele verkopen worden voorkomen. Met de koppeling kan deze mooie integratie ook worden verbonden aan Yuki. De omzet uit de kassa wordt via het kasboek doorgeschoten en ingeboekt in het boekhoudplatform. Gun je klanten deze unieke service!

Duopact Yuki tilroy

Automatiseer de boekhouding met de koppeling tussen Yuki en Tilroy

Met de koppeling tussen Tilroy en Yuki kan jij de boekhouding van je klanten weer een stuk makkelijker maken. Dit is hoe het in zijn werk gaat:

  • De omzet kan via een CSV-export met één druk op de knop worden ingeladen in Yuki.
  • De omzet uit de kassa wordt via het kasboek ingeschoten.
  • Grootboeken komen automatisch in de exportfile en kunnen direct via Tilroy worden ingevuld.

Beheer jouw koppelingen in het Yuki Connector platform

Bij Duopact weten we als geen ander dat het maken van een koppeling niet het ingewikkeldste is, maar zorgen dat hij altijd blijft werken de grootste uitdaging is. Om deze reden hebben we het Yuki Connector Platform ontwikkeld, waarmee al onze integraties zijn geïntegreerd. Op dit platform vind je een dashboard met diverse inzichten en mogelijkheden. Hiermee kun je gemakkelijk al je koppelingen en klanten beheren en nieuwe automatiseringskansen ontdekken. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat jouw klanten optimaal gebruik kunnen maken van Yuki en kun jij als accountant wat meer achterover leunen!

Ontdek de voordelen als Yuki Partner

  • Meer automatiseren

Bespaar jezelf en je klant tijd door te automatiseren. Hiermee doe jij jezelf een plezier en houd je tijd over voor complexere zaken! 

  • Trek meer klanten aan

Met Tilroy-gebruikers boor je een nieuw segment klanten aan die werken in de retail. 

  • Geen technische voorkennis nodig

Alle Yuki-koppelingen zijn plug-and-play en met ons gebruiksvriendelijke Yuki Connector-platform kun je direct aan de slag. 

  • Onderhoud & monitoring zijn inclusief

Onze ICT-vakmensen regelen het onderhoud en de monitoring voor jou. Jij betaalt hiervoor niet extra, alleen de vaste maandelijkse fee.

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat de Tilroy-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo.

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken