autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Maak de boekhouding makkelijker met de koppeling tussen PayPal en Exact

Als accountant ben jij hoogstwaarschijnlijk bekend met PayPal. Met PayPal kunnen betalingen worden ontvangen en verstuurd, hoe groot of klein het bedrag. Het werkt snel, gemakkelijk en veilig. En het werkt (bijna) altijd en overal. Geld kan worden overgemaakt via een bankoverschrijving, afhaling of levering naar meer dan 130 landen.

En nu kan jij de transacties die jouw klant maakt met PayPal gemakkelijk verwerken in Exact door de koppeling. Zo wordt jouw leven als boekhouder weer een stukje makkelijker.  

Duopact paypal

Dit is hoe de integratie tussen PayPal en Exact werkt

De integratie tussen PayPal en Exact verloopt vrijwel volledig automatisch via een export. Het enige wat je nog hoeft te doen is een export van de gegevens in PayPal te maken en deze te importeren in Exact. Dit kan per e-mail of direct via het Connector Platform. Van daaruit worden de transacties naar Exact doorgestuurd en wordt de PayPal-rekening van jouw klant behandeld als de standaard bankrekening. 

Met één druk op de knop kunnen CSV-bestanden met facturen, transacties of boekingen worden geïmporteerd in Exact. Dit kan zowel door jou als door je klant worden gedaan, op elk gewenst moment. Je hoeft niet langer te wachten op afschriften; de transacties kunnen worden geïmporteerd wanneer dat nodig is. 

Beheer al jouw koppelingen met het Connector Platform 

Wil jij jouw klanten optimale ondersteuning bieden én tegelijkertijd tijd houden voor jouw specialiteit? Dat kan met de koppelingen van Duopact. Al onze koppelingen zijn volledig geïntegreerd, waardoor jij niets aan hoeft te passen in je huidige workflow. Op het Connector Platform kun je de integraties van al je klanten beheren. Maar dat is niet alles, je kunt ook in een oogopslag zien welke andere koppelingen interessant zijn voor je klanten. Een ideale plaats om nieuwe automatiseringsmogelijkheden te ontdekken. 

Nieuwsgierig naar wat Duopact nog meer aan koppelingen kan leveren? Naast de bankkoppelingen zijn er integraties beschikbaar voor bijna alle sectorspecifieke software, betalingsproviders, banken en creditcards. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder. 

Dit zijn de voordelen van Duopact 

  • Vermijd handmatige handelingen door maximale automatisering 
  • Verhoog je klanttevredenheid, bied je klanten een unieke service 
  • Inclusief actieve monitoring en onderhoud door onze ICT-specialisten 
  • Plug & play: installatie is een eitje 
  • Vast contactpersoon, die je altijd kan altijd bellen 

Zie de koppeling in actie!

Wil jij ook de boekhouding van je klanten een stukje makkelijker maken? Ontdek zelf hoe de koppeling tussen PayPal en exact werkt en plan een demo in!

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken