autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Laat conceptfacturen voor je klanten automatisch aanmaken in Yuki met onze Connector!

Hé, Yuki-Accountant. Heb jij klanten die handmatig facturen aanmaken in Yuki? Bijvoorbeeld te factureren uren, waarbij uren in een ander pakket worden geschreven? Of klanten die zelf een factuur ontvangen en deze kosten nu handmatig doorbelasten door een factuur te maken in Yuki? Dan kunnen we jou een hoop tijd en moeite besparen! We hebben hier namelijk diverse koppelingen voor ontwikkeld, zodat jouw klant veel minder tijd kwijt is met factureren. Zo kan jij écht toegevoegde waarde leveren voor jouw klant. Hoe? Door facturen in concept klaar te zetten in Yuki. Zo werkt het!

Hoe werkt de xlsx-importkoppeling voor factuurdata?

Heeft je klant brondata vanuit een CRM, urensysteem, of vanuit inkoopfacturen? Met één druk op de knop importeer je die simpelweg in de Yuki Connector! Wij zorgen dat de data in het juiste format komt te staan zodat er in Yuki een (concept-) factuur wordt gegeneerd. Dit zijn de voordelen van deze koppeling:

 • Combineer factuurinformatie uit verschillende pakketten in Yuki
 • De koppeling zet de facturen in concept klaar, waardoor je klant met 1 druk op de knop kan factureren. Optioneel kan hij nog een extra factuurregels aanvullen, aanpassen of toevoegen en vervolgens het bestand vanuit Yuki verzenden
 • Verzend je facturen vanuit de facturatiemodule in Yuki. In pdf- of ubl-formaat.

Voorbeeld 1: VoIPGRID

Geeft je telecomklant een abonnementsdienst uit? Dan heb je de VoIPGRID telefoondienst vast vaker voorbij zien komen. Specifiek voor deze dienst hebben we ook een factuurkoppeling. Hiermee hoeft jouw klant nooit meer handmatig facturen aan maken en klaar te zetten! Wat doet de koppeling:

 • De koppeling leest facturen uit (denk aan belminuten, opslag en meer vanuit een abonnement) op basis van tags, en de informatie komt automatisch in Yuki te staan. Van daaruit kun je de facturen compleet maken en versturen.
 • Op basis van VoIPGRID-facturen die je klant ontvangt, verstuur je makkelijk in 1 keer een batch facturen. Je kunt deze vervolgens per e-mail versturen als pdf, xml of ubl-factuur (elektronisch factureren).

Voorbeeld 2: Klant schrijft uren in CRM-systeem

Ook wanneer je klant zijn uren schrijft in een CRM-systeem (denk bijvoorbeeld aan Microsoft Dynamics of een ander urensysteem), zijn er mogelijkheden voor koppelingen. Zo’n soort koppeling doet het volgende:

 • Uren vanuit het CRM-systeem worden ingelezen in Yuki en gekoppeld aan de klantcode. Vervolgens kun je de facturen in Yuki compleet maken en verzenden.
 • Op basis van deze data verstuur je makkelijk in 1 keer een batch facturen. Je kunt deze vervolgens per e-mail versturen als pdf, xml of ubl-factuur (elektronisch factureren).

De voordelen: laat je klanten zeeën tijd besparen!

 • Meer automatiseren. Automatiseer méér voor je klanten en hou zelf tijd over voor complexere zaken.
 • Bespaar je klanten tijd. Het factureringsproces kost voor veel klanten al genoeg tijd, met deze koppeling minimaliseer je dit. Een topservice!
 • Meer klanten. Onderscheidend aanbod, geef meerwaarde voor jouw (potentiele) klanten.
 • Onderhoud is inclusief. Alles wat te maken heeft met monitoring en optimalisatie van de koppelingen, ligt bij onze ICT-specialisten: hoef jij je dus geen zorgen om te maken! En je krijgt altijd iemand aan de telefoon die jouw case begrijpt.

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat het jou en je klanten op kan leveren als je facturen automatisch compleet kunt maken met Yuki? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo.

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken