autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Integreer UBL-facturen per e-mail in de Yuki Connector met onze UBL-API connector

Sommige ‘legacy’ CRM- of ERP-pakketten hebben nu eenmaal geen API of andere fijne mogelijkheid om verkoopfacturen te integreren met Yuki. Wel kunnen sommige van deze pakketten elektronische facturen meesturen in UBL-formaat. Maar wat vervelend is voor jou als accountant: die moet je vervolgens handmatig verwerken. Of je moet herkenningsregels instellen, als je wilt dat dit de volgende keer automatisch gaat. Extra werk dus. Wij vullen het ontbrekende puzzelstukje graag voor je in! Met onze UBL-API koppeling verstuur je voortaan UBL-facturen eenvoudig per mail naar de Yuki Connector en deze worden geheel geautomatiseerd ingeboekt. Wel zo makkelijk!

Zo werkt de UBL-API-koppeling naar Yuki: 2 stappen

Het grote voordeel van de UBL-API koppeling: je configureert de koppeling éénmalig op de juiste manier (stel bijvoorbeeld de juiste grootboekrekening in), en je kan daarna direct aan de slag. Vanaf dat moment zijn alles transacties bij de bron geautomatiseerd. Zo werkt het:

  1. Je klant verstuurt een UBL-factuur vanuit het legacypakket, zoals zij dat altijd doen. Maar dit keer met een bcc naar het unieke Yuki Connector e-mailadres.
  2. De koppeling zorgt ervoor dat de facturen via de API van Yuki binnenkomen én verwerkt de factuur.

Voordelen van automatisch UBL facturen verwerken in Yuki

De UBL-API koppeling vormt de .XML-bestanden van de verkoopfacturen van je klant om naar het formaat dat de API van Yuki accepteert. Hiermee kan je de facturen uit legacy-pakketten op een vrij eenvoudige wijze integreren met Yuki. De voordelen:

  • Nooit meer handmatig (UBL) facturen verwerken;
  • Een legacy pakket kan je op deze wijze integreren met Yuki;
  • Voor de klant is het volledig geautomatiseerd.

Zo integreer je voortaan vanuit een CRM legacypakket de verkoopfacturen van je klant via een simpele e-mail naar de Yuki Connector. De facturen worden volgens 100% geautomatiseerd ingeboekt. 

Combineer met de e-mailkoppeling

Willen jullie het inboeken van UBL-facturen 100% automatiseren? Combineer deze koppeling dan met onze e-mailkoppeling. Die biedt de mogelijkheid om facturen automatisch te e-mailen naar Yuki en zo direct te verwerken. De e-mailoptie is standaard inbegrepen bij al onze Yuki koppelingen met branchepakketten. Zo verstuur je e-mails met UBL-facturen rechtstreeks naar het unieke Yuki Connector e-mailadres.

Automatiseren kun je leren!

Je wilt als Yuki Accountant geen onnodige uren kwijt zijn met handmatige handelingen. Dat snappen we bij Duopact: we willen graag jouw leven zo makkelijk mogelijk maken. En natuurlijk zorgen dat jij jouw klanten de beste service kunt bieden. Honderden Yuki-accountantskantoren vertrouwen al op onze technische expertise. Waarom:

  • Betrouwbare boekhoudkoppelingen, zonder gezeur;
  • In-huis ontwikkeld: technisch onderhoud en monitoring inclusief;
  • Vast contactpersoon;
  • Vast maandelijks bedrag.

Plan een demo!

Ben je benieuwd wat de UBL-API koppeling jou en je klanten kan opleveren? Plan een demo. 

Ingewikkelde facturen? Stuur ons een voorbeeld-ubl en dan kijken we wat hiermee de mogelijkheden zijn.

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken