autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Integreer legacy-boekingen naadloos in Yuki met onze exportkoppelingen

Heeft je klant een wat ouder (legacy) branchepakket, dan is dit vaak degelijke software, maar nog wel gebouwd op oude architectuur zonder de nieuwste API-technieken. Koppelen met Yuki lijkt daardoor onmogelijk. Maar dat is het niet! Dankzij onze generieke bestandsformaat koppelingen voor diverse branchepakketten, kun je nu ook deze ‘legacy’ software koppelen aan de modernste boekhoudsoftware van Yuki. Zo kunnen je klanten hun werkwijze behouden, maar wel mét inzichten uit de modernste boekhoudoplossing.

Welke generieke bestandsformaten kan ik koppelen in Yuki?

Heeft het branche pakket geen API maar wel een export in de volgende formaten:

 • Excel (.xlsx)
 • CSV (.csv)
 • AccountView
 • AFAS Profit
 • Exact: Journaalposten en de formaten Exact Online CSV, Exact XML en FMUTA
 • Unit4
 • Twinfield

 Dan kunnen we ervoor zorgen dat dit rechtstreeks wordt ingelezen in Yuki. Met één druk op de knop importeer je simpelweg alle verkoopfacturen in Yuki. Gevolg: geen handmatige overtikacties meer én tevreden klanten. Gaat het niet om één van de bovenstaande formaten, maar heeft het pakket waar het om gaat wel exportmogelijkheden? Goede kans dat wij dit pakket dan alsnog kunnen verbinden aan de nieuwste API-technieken van het boekhoudplatform Yuki. Of bijvoorbeeld via een e-mailkoppeling dit alsnog volledig kunnen automatiseren. 

Onderhoud en monitoring altijd inclusief

Als accountant ben je sterk afhankelijk van je systemen. Als je koppeling tijdelijk uitgeschakeld is, dan wordt het lastig werken. Gelukkig zijn onze ICT-specialisten de beste in hun vak en zorgen zij ervoor dat al jouw koppelingen als een zonnetje blijven werken. Met updates, maar ook met behulp van actieve monitoring; we houden alle services en de software zelf nauwlettend in de gaten op afwijkingen. Mocht er dus toch een storing plaatsvinden, dan hebben we die al opgelost voor je er iets van merkt. En bij vragen of problemen kun je ons uiteraard altijd bellen!

Bedien meer klanten, ook met legacy-pakketten

Klanten met legacysoftware nemen veel van je tijd in beslag. Niet op z’n minst doordat hun boekhoudsystemen je niet het inzicht geven dat je mag verwachten van een modern boekhoudpakket. Met Yuki krijg je dit inzicht wel. Dankzij onze exportoplossingen hoef je geen afscheid te nemen van hun huidige branchepakket, maar krijg jij wel hetzelfde inzicht als bij jouw andere klanten. Meer automatisering én meer kwaliteit in je dienstverlening, dus een grotere klanttevredenheid. Daar helpen we je maar al te graag bij!

Waarom kiezen voor onze bestandsformaat koppelingen?

 • Géén geestdodende overtikacties meer; daar is onze koppeling voor
 • Bedien méér klanten, die je maximale automatisering kunt bieden
 • Hogere klanttevredenheid door een nóg meer up-to-date administratie
 • Eén platform en één aanspreekpunt voor al jouw Yuki integraties

Beheer al jouw accounts overzichtelijk in de Yuki Connector

While we’re at it: waarom zou je je dienstverlening als accountantskantoor niet nog een slag efficiënter maken? Koppel de administratie van je klant aan hun legacy branchesoftware, en behoud hierin zelf het overzicht met onze online portal: de Yuki Connector. Sluit je meer dan 25 klanten aan, dan is de ROI hiervan maar liefst 800%. Meer weten? Neem contact op! Of bekijk al onze koppelingen.

Weten wat dit je als accountant kan opleveren?

Wil je weten wat deze bestandsformaatkoppelingen met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bel ons gewoon en stel al je vragen.

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken