autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

De boekhouding van je klant automatiseren? Doe het met Tite Live koppeling

Heb jij klanten die werken met Tite Live? Dan kan je de boekhouding een stukje sneller en makkelijker maken met de koppeling tussen Yuki en Tite Live. Tite Live is de leider op de Europese markt voor gedematerialiseerde beheeroplossingen voor boekwinkels en culturele producten. Tite Live heeft beheertools, e-commerceplatforms en databases die in-huis zijn ontworpen en ontwikkeld en passen zich aan elk type winkel, ongeacht de grootte ervan.

Met de koppeling kan jij de Tite Live verkoopfacturen van je klant direct in Duopact zetten. Hierdoor mis je nooit meer een factuur en hoef je ze ook niet meer een voor een handmatig in te boeken. Een win-winsituatie!

Titelive Duopact Yuki

Dit is hoe de Tite Live koppeling werkt:

  1. Importeer CSV-bestanden waar facturen, transacties of boekingen instaan met één druk op de knop naar Yuki. Dit kunnen jij en je klant doen wanneer jullie maar willen;
  2. De omzet uit de kassa wordt via het kasboek ingeschoten.
  3. Grootboeken komen automatisch in de exportfile en kunnen direct via Tite Live worden ingevuld.

Ontzorg je klanten

Iedereen wil graag zijn klanten zo goed mogelijk ontzorgen, terwijl er nog steeds tijd overblijft om te focussen op zaken je echt goed in bent. Met onze Yuki-koppelingen kan jij dit mogelijk maken. De koppelingen zijn perfect geïntegreerd met Yuki en vereisen geen verandering in je huidige manier van werken. Fijn voor jou en voor jouw klanten. Duopact heeft al veel koppelingen ontwikkeld, voor vrijwel alle branchesoftware, payment providers, banken en creditcards is er een passende koppeling beschikbaar.

Het Yuki Connector Platform

  • Het Yuki Connector Platform biedt één centrale plek om al je koppelingen te beheren. Vanaf het platform kun je de status van je huidige koppelingen inzien en beheren, maar je kunt hier ook zien welke koppelingen er nog meer beschikbaar zijn. Dit is een goede plek om nieuwe automatiseringskansen te ontdekken. Als je vragen hebt over het platform, specifieke koppelingen of automatiseringskansen, staan onze specialisten altijd voor je klaar. Al onze koppelingen zijn in-huis ontwikkeld, dus je schakelt direct met de technische experts.

Wat zijn de voordelen?

De koppelingen met Yuki leveren diverse voordelen op. Zoals meer automatiseringskansen en het volledig in controle zijn over de boekhouding van je klanten. Dit zijn een aantal voordelen die Yuki accountants ervaren door onze koppelingen:

  • Verbreding van de klantenkring;
  • Meer tijd door automatisering;
  • Je hebt een vast contactpersoon bij Duopact waar jij al jouw vragen aan kan stellen;
  • Een koppeling is snel geïnstalleerd, je hoeft geen technische kennis te hebben;
  • Jij bent in control, alle informatie staat overzichtelijk op 1 platform.

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil jij weten wat de koppeling tussen Tite Live en Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Plan meteen een datum!

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken