autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Automatiseer de boekhouding van je klant met Foldio

Heb je klanten die werken met Foldio? Dan is deze koppeling van Duopact ideaal om de boekhouding van je klanten een stukje makkelijker en sneller te maken. Met Foldio kunnen mensen het dossierbeheer en de communicatie van uw bedrijf vereenvoudigen en optimaliseren met behulp van een innovatief platform. En ook verkoopfacturen. Met deze koppeling verwerk je direct alle met Foldio verstuurde facturen direct in de Yuki administratie van je klant. Je koppelt de branche software van je klant aan jouw Yuki. Een win-win voor de klant. Nooit meer handmatig elk verkoopfactuur inboeken. Je mist nooit meer een factuur en je bespaart jezelf en je klanten een hoop tijd.

Dit is hoe de Foldio koppeling werkt:

  • Importeer CSV-bestanden waar facturen, transacties of boekingen instaan met 1 druk op de knop naar Yuki. Dit kunnen jij en je klant doen wanneer jullie maar willen;
  • Configureer de BTW-types die al in Foldio staan. De koppeling zorgt ervoor dat de BTW-aangifte ook juist in Yuki wordt ingevuld;
  • Je kunt een standaard grootboek definiëren waar alle omzet op wordt geboekt.

Ontzorg je klanten

Je klanten maximaal ontzorgen, terwijl je zelf ook nog tijd overhoudt om te doen waar je echt goed in bent. Dat wil iedereen wel. Onze Yuki-koppelingen maken dit mogelijk voor boekhouders. De koppelingen werken naadloos samen met Yuki. Je hoeft niets te veranderen aan de huidige manier van werken. Dat is wel zo fijn voor jou en jouw klanten. Duopact heeft al een hoop koppelingen gemaakt, voor vrijwel alle branchesoftware, payment providers, banken en creditcards is er een koppeling beschikbaar.

Het Yuki Connector Platform

De koppelingen kun je beheren vanuit één centrale plek: het Yuki Connector Platform. Op het platform kun je jouw huidige koppelingen beheren en de statussen inzien. Maar je ziet hier ook welke koppelingen er nog meer beschikbaar zijn. Een goede plek dus voor het spotten van nieuwe automatiseringskansen. Heb je vragen over het platform, een specifieke koppeling of automatiseringskansen? Dan kun je altijd terecht bij een van onze specialisten. Al onze koppelingen zijn in-huis ontwikkeld, dus je schakelt direct met de technische experts.

Wat zijn de voordelen?

De koppelingen leveren accountants diverse voordelen op. Van meer automatisering tot het volledig in controle zijn over de boekhouding van je klanten. Dit zijn een aantal voordelen die Yuki accountants ervaren door onze koppelingen:

  • Je verbreedt je klantenkring;
  • Door automatisering houd je tijd over;
  • Je hebt een vast contactpersoon bij Duopact waar jij al jouw vragen aan kan stellen;
  • Een koppeling is makkelijke geïnstalleerd, je hoeft geen technische kennis te hebben;
  • Jij bent in control, alle informatie staat overzichtelijk op 1 platform.

Wat zijn de voordelen?

Wil jij weten wat de koppeling tussen Foldio en Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Plan meteen een datum!

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

The latest updates?

Want to stay up to date? Subscribe to our newsletter and stay up to date with tips, tricks, news. No spam, promise!

Duopact

Phone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   

Mon-Fri

08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken