autotask boekhoudkoppeling

Adyen betaalproviderkoppeling

De koppeling

Altijd alle specificaties van transacties

Adyen voorziet in een online betaalsysteem waarmee bedrijven alle betalingen kunnen afhandelen in één systeem. Hierdoor hoef je niet meer te werken met verschillende, aan elkaar gekoppelde systemen.
De door Duopact ontwikkelde koppeling met Yuki zorgt ervoor dat alle Adyen transacties inzichtelijk worden in jouw Yuki administratie. Ook als deze in één keer door Adyen wordt uitgekeerd, zie jij altijd de specificaties terug.

Hoe werkt het?
De ontwikkelde Adyen koppeling van Duopact moet eenmalig worden ingericht. Hierna kun je de Adyen Settlement Details uploaden. De koppeling verwerkt deze in jouw administratie.

De voordelen

1. Meer inzicht

Niet alleen de uitbetaling is inzichtelijk in jouw administratie, maar ook alle transacties die binnen Adyen zijn uitgevoerd.

2. Tijdsbesparing

Handmatig betalingen verwerken? Dat hoeft niet meer. Door het inladen van het transactieoverzicht is deze eenvoudig volledig opgenomen in jouw administratie.

Meer informatie over de Adyen koppeling?
Bel: 088 – 200 4600


Over Duopact

Wij koppelen alles.

Wij zijn Duopact. Ontstaan uit de drang om ondernemers en hun business te ondersteunen met slimme technologie. Waarom zou je nog op de ouderwetse en tijdrovende manier facturen inboeken of handmatig data uitwisselen tussen systemen? Duopact ontwikkelt koppelingen gemaakt op de wensen van een ondernemer. Behoefte aan een maatwerk oplossing? Wij koppelen alles.

Bekijk al onze koppelingen hier.

Interesse in een betaalproviderskoppeling?

Neem contact op.

Contact