Koppeling

Versimpel de boekhouding met de koppeling tussen eBay en Yuki

Heb jij klanten die actief producten verkopen op eBay? Dan kan jij de koppeling tussen het platform en Yuki goed gebruiken. Wanneer er wordt verkocht via eBay krijgt de klant een bruto betaling, maar deze wordt niet direct ontvangen. Eerst wordt er een fee wordt ingehouden door eBay, daarna wordt de uitbetaling gedaan aan de klant. 

Veel accountants doen dit tussen een tussenrekening. Maar met de koppeling kan dit ook gemakkelijk via de bank. Met de koppeling hoef jij nooit meer handmatig ebay transacties te verwerken of verschillen uit te zoeken en geef jij je klant veel meer inzicht in de facturen!

Duopact (website mooi formaat)

Dit is hoe de eBay-koppeling werkt:

Werken via het Yuki-platform wordt nog makkelijker als het financiële plaatje compleet is. Bovendien hoef je zo nooit aan de slag met tussenrekeningen. Wat een opluchting! Dit zijn de voordelen van de integratie tussen eBay en Yuki: 

  • Volledig geautomatiseerd verwerken van alle transacties van eBay via een CVS-export.
  • Met herkenningsregels worden eBay-transacties automatisch afgeletterd met de juiste factuur. 
  • Altijd en overal up-to-date overzicht in de administratie van de klant, en transacties beheren. Zo creëer jij meer inzicht in de boekhouding!  

Ontdek onze geavanceerde Yuki-koppelingen

Ontzorg jezelf en je klanten door gebruik te maken van onze Yuki-koppelingen. Deze koppelingen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met Yuki, jij hoeft geen wijzigingen aan te brengen in je huidige werkwijze.

Bij Duopact hebben we al tal van koppelingen ontwikkeld voor diverse branchesoftware, payment providers, banken en creditcards, waardoor we een breed scala aan automatiseringsmogelijkheden kunnen bieden. Beheer al deze koppelingen eenvoudig vanuit één centrale locatie: het Duopact Connector Platform.

Hier kun je niet alleen je bestaande koppelingen beheren en de status ervan bekijken, maar ook nieuwe automatiseringskansen ontdekken. Heb je vragen over het platform, specifieke koppelingen of automatiseringsmogelijkheden? Onze specialisten staan klaar om je te helpen.

Geniet van de voordelen als Yuki-partner

Van meer automatisering tot het volledig in controle zijn over de boekhouding van je klanten. De koppelingen leveren accountants diverse voordelen op. Dit zijn een aantal voordelen die Yuki-accountants ervaren door onze koppelingen: 

  • Je verbreedt je klantenkring; 
  • Door automatisering houd je tijd over; 
  • Je hebt een vast contactpersoon bij Duopact waar jij al jouw vragen aan kan stellen; 
  • Een koppeling is makkelijke geïnstalleerd, je hoeft geen technische kennis te hebben; 
  • Jij bent in control, alle informatie staat overzichtelijk op 1 platform.

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil jij weten wat de koppeling tussen eBay en Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Plan meteen een datum!

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem