De sleutel tot
slimmer boekhouden

Yuki koppelingen

Nooit meer handmatig facturen verwerken. Ontdek hoeveel tijd je overhoudt als alles automatisch ingeboekt wordt. Wij hebben het ontbrekende puzzelstukje om de systemen van jouw klanten snel en veilig te koppelen met de slimme boekhoudsoftware Yuki.

Meer informatie

Software koppelingen op maat

Dolgelukkig met je systemen, maar kunnen ze niet door één deur? Wij hebben de specialisten in huis die alle denkbare systemen koppelen. Kassa’s, telefoons, we hebben altijd een oplossing. Neem contact met ons op voor een koppeling op maat.

Meer informatie

Waarom Duopact?

Omdat koppelen zorgt voor eenvoud

45 minuten demo

Ontdek het zelf

100 Yuki partners gingen jou voor!
In 45 minuten, uren besparen?

1. Gemak

Nooit meer facturen inboeken. Met een simpele koppeling razendsnel alle gegevens automatisch in je boekhoudsoftware.

2. Support

Wij zorgen dat jouw koppeling ook gekoppeld blijft. Onze experts zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste updates en staan altijd voor je klaar.

3. Kostenbesparend

Geen uren meer kwijt met inboeken, maar slechts één koppeling die zorgt dat facturen automatisch, veilig en correct in je boekhoudsysteem belanden.

Over ons

Weg met ouderwets inboeken

Het is niet meer nodig om iedere factuur handmatig in te boeken. Wij ontwikkelen eenvoudige en veilige koppelingen tussen ieder systeem waar een factuur uitkomt en de slimme boekhoudsoftware Yuki. Zo heb jij geen omkijken meer naar tijdrovende handelingen zoals inboeken. Je richt je toch veel liever op business die echt belangrijk is?

Lees verder

Interesse?

Neem contact met ons op.

Plan jouw demo in

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem