Koppeling

Vereenvoudig de boekhouding van je klanten die met Qalumma werken

Met de Qalumma-koppeling wordt het leven van klanten die werken met complexe informatiestromen vereenvoudigd. Qalumma is dé oplossing voor taakgerichte informatievoorziening, die zich moeiteloos aanpast aan de specifieke behoeften, doelen en processen van jouw bedrijf. Of het nu gaat om applicatierationalisatie, automatisering, workflow management, documentmanagement of meer, Qalumma biedt veelzijdige ondersteuning.

Maar hoe krijg je al die data en verkopen gemakkelijk in jouw boekhoudsysteem? Onze koppeling tussen Yuki en Qalumma biedt de oplossing. Jouw facturen worden automatisch vanuit Qalumma automatisch doorgeschoten naar Yuki. Ontdek de voordelen en gun je klanten deze unieke service!

Qalumma koppeling Yuki

Met de koppeling tussen Qalumma en Yuki automatiseer jij de boekhouding

Met de koppeling tussen Qalumma en Yuki kan jij de boekhouding van je klanten weer een heel stuk makkelijker maken. De verkoopfacturen, betaalstatus, grootboeken en btw worden automatisch ingeladen in Yuki. 

 Dit is hoe het in zijn werk gaat:

  • De data van een factuur wordt automatisch ingeladen in Yuki. 
  • De betaalstatus wordt ook ingeladen, nooit meer een factuur met de verkeerde status. 
  • De omzet kan worden uitgesplitst over verschillende grootboekrekeningen die je in Qalumma genereert. Hierbij kan je verschillende btw-scenario's gebruiken en verstuur je vanuit Yuki direct een goede BTW- of ICP-aangifte. 

Beheer jouw koppelingen op één centrale plek

Op het Yuki Connector Platform vind je al je koppelingen op een plek. Er is een dashboard dat je diverse inzichten en mogelijkheden geeft. Op het Connector platform kun je gemakkelijk al je koppelingen en klanten beheren én nieuwe automatiseringskansen ontdekken. Zo zorgen we er samen voor dat jouw klanten optimaal gebruik kunnen maken van Yuki en kun jij als accountant wat meer achterover leunen!

Je hebt geen technische voorkennis nodig

We weten dat het maken van een koppeling niet het ingewikkeldste is. Zorgen dat ze blijven werken, dat is de grootste uitdaging is. Al onze integraties zijn geïntegreerd met het Yuki Connector Platform. Vanaf hier kan jij jouw koppelingen beheren en installeren. Hier heb je geen technische voorkennis voor nodig. Alle Yuki-koppelingen zijn plug-and-play en met ons gebruiksvriendelijke Yuki Connector-platform kun je direct aan de slag.

De voordelen van Yuki partners

  • Automatiseren: Bespaar jezelf en je klant tijd door te automatiseren. Hiermee doe jij jezelf een plezier en houd je tijd over voor complexere zaken! 
  • Het aantrekken van nieuwe klanten: Met Qalumma-gebruikers boor je een nieuw klantsegment aan. 
  • Inclusief onderhoud en monitoring: onze ICT-vakmensen regelen het onderhoud en de monitoring voor jou. Jij betaalt hiervoor niet extra, alleen de vaste maandelijkse fee. 

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat de Qalumma-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. 

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem