Koppeling

Optimaliseer je retailboekhouding met de naadloze integratie tussen SDP Kassa en Yuki

Als ervaren boekhouder ben je hoogstwaarschijnlijk bekend met de uitdagingen van het handmatig inladen van dagomzetten en het verwerken van losse verkoopfacturen van je retailklanten. Verschillende kasboeken die allemaal je boekhoudsoftware in moeten. Ontzettend tijdrovend, en misschien ook niet altijd even accuraat.

Duopact

Nooit meer losse verkoopfacturen en dagomzetten inladen

Maar goed nieuws: met de geavanceerde koppeling tussen SDP Kassa en Yuki behoren deze zorgen tot het verleden. De koppeling tussen Yuki en SDP Kassa bestaat uit twee delen:

  1. De dagomzet, zoals pinbetalingen, wordt direct in Yuki verwerkt.   
  2. Losse verkoopfacturen, zoals facturen die op rekening zijn verkocht, worden in Yuki als verkoopfactuur aangemaakt.  

Ontdek hoe onze oplossing je in staat stelt om jouw boekhouding efficiënter te beheren en nauwkeuriger te maken. Onze koppeling doet het werk, zodat jij een beetje meer achterover kan leunen. 

100% Geautomatiseerd inboeken met de integratie tussen SDP kassa en Yuki

SDP Kassa is een vooruitstrevend platform dat gericht is op het optimaliseren van uw financiële processen binnen de detailhandel. De uitdagingen met traditionele betaalproviders zijn bekend: ze sluiten vaak niet naadloos aan op de administratieve behoeften van uw bedrijf. Maar met de geavanceerde integratie van SDP Kassa naar Yuki behoren deze obstakels tot het verleden. Ontdek de voordelen van deze integratie: 

  • Het inboeken wordt 100% geautomatiseerd 
  • Houd de administratie van je klant door de koppeling dagelijks of zelfs vaker up-to-date 
  • Altijd en overal inzicht in de transacties van de klant 
  • Voeg herkenningsregels toe, waardoor zelfs de matching geheel automatisch is 

Met SDP Kassa kunnen jouw klanten hun administratie nauwkeurig en efficiënt bijhouden. Met de Yuki-koppeling kan jij hetzelfde doen voor de boekhouding. Combineer dit met de automatiseringsmogelijkheden van Yuki en je kunt je klanten een naadloze, geautomatiseerde boekhoudervaring bieden. 

Beheer al jouw koppelingen op één centrale plek

Al onze koppelingen zijn plug en go, je hoeft er zelf niets aan te doen. Onze ICT-specialisten zorgen door middel van actieve monitoring en updates dat je koppelingen goed blijven draaien. Problemen met je koppelingen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. De koppelingen zijn in-house gemaakt, dus onze ICT-afdeling weet precies hoe ze werken! 

 De koppeling met SDP Kasse is misschien nog maar het begin van jouw automatiseringsreis als accountant: vrijwel alle systemen kunnen we koppelen aan de Yuki-administraties van je klanten. Neem je die koppelingen bij ons af, dan bespaar je geld én tijd en bied je je klanten een unieke dienst. 

De 4 grootste voordelen voor Yuki Partners

  • Bied je klanten meer inzicht automatisering 
  • Automatiseer meer, door volledig geautomatiseerde en gekoppelde transacties
  • Bied je klanten de modernste oplossingen, zónder technische voorkennis
  • Onze ICT-afdeling staat altijd voor je klaar

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat de SDP Kassa koppeling met Yuki voor jou en je klanten kan betekenen? Ervaar hoe dit er in de praktijk uitziet bij een demo. Neem direct vrijblijvend contact op om een datum te plannen!

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem