Koppeling

MultiSafepay koppeling voor Yuki Partners

Alle transacties van MultiSafepay van jouw klanten rechtstreeks geïntegreerd in Yuki? Dat kan, met de koppeling van Duopact. Kies als Yuki Partner voor meer automatisering en dus optimaal gemak voor je klanten én voor jezelf. Zo open je deuren naar nieuwe klanten en kun je een nóg betere service bieden.

Koppel MultiSafepay aan Yuki en bedien meer klanten

Als Yuki Partner wil je je klanten graag goed bedienen, en laten die nu nét werken met MultiSafepay. Zegt je niks? Dit populaire online betaalplatform wordt vaker gebruikt dan je denkt, omdat diensten als PayPal, iDeal, en diverse opties voor creditcards hierin geïntegreerd zitten. Webshops in alle mogelijke branches gebruiken deze betaaldienst. En bij Duopact vinden we: hoe meer automatisering, hoe meer vreugd. Dus maak jouw leven en dat van je klanten makkelijker en kies voor de integratie tussen Yuki en MultiSafepay. 

MultiSafepay en Yuki

Werken via het Yuki-platform wordt nog makkelijker als het financiële plaatje compleet is. Bovendien hoef je zo nooit aan de slag met tussenrekeningen. Wat een opluchting! Dit zijn de voordelen van de integratie tussen MultiSafepay en Yuki:

  • Volledig geautomatiseerd verwerken van alle transacties van MultiSafepay
  • Met herkenningsregels worden MultiSafepay-transacties automatisch afgeletterd met de juiste factuur
  • Altijd en overal up-to-date overzicht in de administratie van de klant, en transacties beheren.

Daarom kies je als Yuki Partner voor de MultiSafepay integratie met Yuki

Veel grote retailers werken met MultiSafepay, waardoor met deze integratie een schat aan potentiële klanten voor jullie vrijkomt. En dat zónder dat het je zelf extra werk kost én tegen een vast bedrag per maand. Om deze redenen kies je voor deze integratie als Yuki Partner:
-    Bied je klanten een unieke extra service met méér automatisering
-    Alle MultiSafepay transacties automatisch geïmporteerd in Yuki
-    Direct aan de slag zónder technische kennis: onze IT-specialisten monitoren de koppeling actief en zorgen dat deze soepel blijft lopen
-    Bedien meer klanten dankzij deze breed toepasbare MultiSafepay-integratie
-    Vast en voorspelbaar bedrag per maand

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je jouw klanten in de retail beter bedienen, met webshopintegraties? Ook de volledige webshop van de klant kunnen we koppelen aan Yuki, bijvoorbeeld met Lightspeed ecom.

Neem direct contact opTerug naar blogoverzicht

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem