Koppeling

Kassa voor jouw restaurantklanten: koppel NCR Aloha met Yuki!

Werkt jouw horecaklant met het POS kassasysteem NCR Aloha? Ze zijn niet de enige, want dit wordt door vele grote ketens wereldwijd gebruikt. Dit gebruiksvriendelijke POS-systeem zorgt ervoor dat onder andere de bediening en het orderproces binnen hun restaurant op rolletjes blijven lopen. Maar er ligt nog een verbeterkans voor je klant: het kassasysteem is namelijk aan te sluiten aan hun Yuki-administratie met onze koppeling!

Wat kun je met de koppeling tussen NCR Aloha en Yuki?

Koppel je NCR Aloha met Yuki, dan heb je de juiste keuze gemaakt. Je klant blijft zijn restaurant runnen zoals altijd, mét de extra voordelen van het meest innovatieve boekhoudplatform. Maximaal inzicht en overzicht op alle financiële cijfers. En het kost jou en je klant ook nog eens minder werk!

Hoe? Met onze integratie importeer je alle orders uit NCR Aloha overzichtelijk in Yuki. Ideaal voor je klant, maximaal overzicht voor jou. Met één druk op de knop staat de omzet uit NCR Aloha als dagafslag in Yuki. Die omzet kun je vervolgens mappen naar de gewenste grootboekrekeningen, wat jou en je klant een hoop werk bespaart. Kortom: je maakt zo de volledige financiële administratie van je klant inzichtelijk en compleet!

Daarom kies je als Yuki Partner voor de NCR Aloha koppeling

  1. Automatiseer alle omzet uit NCR Aloha van je klant
  2. Meer automatisering en gemak = hogere klanttevredenheid
  3. Je boort een nieuwe markt aan met een uniek aanbod
  4. Je kunt zonder technische voorkennis aan de slag

Ongestoord en efficiënt werken met onze koppelingen

Een restaurant draaien is big business, zeker met grote orderaantallen. En zoals je klant niet lekker kan werken zonder Aloha, zo kom jij nergens zonder je Yuki-integraties. Daarom zorgen we bij Duopact altijd voor een stabiele integratie, zonder zwarte schermen. Zodat jij ongestoord je werk kunt blijven doen. En dat voor een vaste maandelijkse prijs, zonder verborgen extra kosten.

Interesse? Plan een demo!

Wil je weten wat de NCR Aloha-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Plan direct een datum: 

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem