Koppeling

Haal je Revolut banktransacties makkelijk naar Yuki met onze koppeling!

Gebruiken jouw klanten de app Revolut voor hun bedrijfsuitgaven? Een handige en veilige manier om hun transacties te beheren. Maar hoe combineren ze deze uitgaven vervolgens in hun financiële administratie in Yuki? Moet je die als accountant nog handmatig verwerken? Dat is vanaf nu niet meer nodig! Met de koppeling zet je alle Revolut-transacties met een druk op de knop door naar Yuki. Zo maak je vanaf dan eenvoudig al hun uitgaven en inkomsten compleet op het Yuki Platform.

Wat doet de Revolut koppeling naar Yuki?

Je haalt in één klik alle transactiegegevens op uit Revolut (in .csv-formaat). Deze stuur je via de mail of upload je in de Yuki Connector. Vervolgens worden ze naar Yuki geschoten, waar gelijk alle transacties correct verwerkt worden. De Revolut-rekening van de klant wordt dus verwerkt als standaard bankrekening. De voordelen van deze integratie:

•    Met één druk op de knop alle Revolut-transacties correct verwerkt in Yuki. Dus nooit meer Revolut-rekeningen handmatig verwerken.
•    Altijd en overal inzicht in up-to-date cijfers en beheren van banktransacties.
Het grote voordeel van de integratie, behalve dan dat het je bergen werk scheelt: je bent niet meer afhankelijk van je klant want je hoeft nooit meer wachten op afschriften. Jij of je klant kan op elk moment de transacties importeren.

Transacties uit binnen- en buitenland verwerkt in Yuki

Al onze bankintegraties werken samen met de vreemde-valutamodule van Yuki. Dus je verwerkt ook eenvoudig alle Revolut-transacties uit zowel binnen- als buitenland. Werk je veel met internationale klanten en heb je interesse in het implementeren van een of meerdere buitenlandse bankkoppelingen? 

Technische voorkennis niet nodig!

Duopact is jouw automatiseringspartner voor Yuki. We zijn continu bezig met het ontdekken van nieuwe mogelijkheden om aan te sluiten op het Yuki platform. We ontwikkelen alle koppelingen in-huis, je kunt er dus vanuit gaan dat we weten waar we het over hebben. Daarom is bij een samenwerking met ons het technisch onderhoud en de monitoring altijd part of the deal. Wel zo makkelijk. Hoef jij je niet druk te maken over zwarte schermen en kun je gewoon doen waar je goed in bent.

Waarom samenwerken met Duopact?

  • Jouw vaste partner voor Yuki boekhoudkoppelingen voor élke branche;
  • Continu nieuwe integraties op de plank, waardoor jij steeds voorop blijft lopen;
  • Bied je klanten een extra unieke service: geef ze financieel totaaloverzicht over ál hun banktransacties.
  • Boor nieuwe markten aan dankzij oneindige koppelingsmogelijkheden;
  • Maximale regie op de automatisering van je klanten met het Connector platform voor Yuki. 

Plan een demo!

Ben je benieuwd wat de Revolut-koppeling jou en je klanten kan opleveren? Plan een demo. 

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem