Koppeling

E-mailkoppeling Yuki: verstuur facturen direct naar Yuki!

Wil jij alle verkoopfacturen, banktransacties of payment provider transacties van je klant in Yuki integreren? Top natuurlijk. Maar soms heeft een branchepakket (nog) geen eigen API. Gevolg voor veel ondernemers of accountants die met legacy-pakketten werken: toch nog een hoop handmatig werk bij het verwerken van die transacties. Dat is nu helemaal niet meer nodig, want we hebben een alternatieve oplossing voor je. De e-mailfunctionaliteit van Duopact!

Schiet jouw facturen rechtstreeks de Yuki Connector in

Verkoopfacturen van je klanten uit o.a. MS Dynamics, Lightspeed, Prestashop en FoodTicket boek je al automatisch in de API van Yuki. Maar vanaf nu doe je dat ook met verkoopfacturen, banktransacties én payment provider transacties uit legacy-pakketten zonder API, dankzij onze e-mailkoppeling! De voordelen van deze mailfunctionaliteit:

  • Krijg automatisch een uniek Yuki Connector-e-mailadres per koppeling van de klant, je hoeft hier niks voor te doen;
  • 100% geautomatiseerde verwerking van verkoopfacturen of transacties in Yuki;
  • Direct toegang tot alle ingeschoten verkoopfacturen.

Uniek e-mailadres per Yuki-koppeling

Is jouw accountantskantoor al aangesloten aan de Yuki Connector, oftewel: neem je onze koppelingen af? Dan kun je per direct gebruikmaken van de e-mailfunctionaliteit. Elke actieve koppeling heeft straks namelijk een uniek mailadres beschikbaar. Daar hoef je helemaal niks voor te doen. Leun dus lekker achterover: wij onderhouden & monitoren de koppeling voor je. Voor een maandelijkse fee (en die is heus te betalen). De opbrengst voor jou? De ROI van onze koppelingen is maar liefst 800%!

Nog meer voordelen voor jou als Yuki Partner

  • Bespaar zeeën van tijd
  • Automatiseer meer bij jouw legacy-klanten
  • Bied klanten een exclusieve service, uniek voor de accountancy

Duopact: automatiseer méér

Boekhoudkoppelingen zijn niet te stuiten in accountancyland. Want door meer te automatiseren houd je zelf tijd over en kun je je klanten een nóg betere service bieden. Iets waar wij als Duopact 100% achter staan. Daarom zijn we hard op weg naar de 100 koppelingen, die we in 2021 nog op de plank willen hebben. De e-mailportal is een innovatie die mooi in dit rijtje past!

E-mailkoppeling uitproberen? Plan een demo!

Wil je weten wat de e-mailkoppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo.

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem