Koppeling

Combineer Adyen en Yuki met een koppeling

Als Yuki Partner heb je het Adyen-betaalplatform ongetwijfeld al eens langs zien komen bij één van je klanten. Inboeken van transacties uit Adyen doe je nu waarschijnlijk via tussenrekeningen. En dat is behoorlijk tijdrovend. Nog een nadeel van deze methode is dat er toch vaak afwijkingen ontstaan in de boekhouding van je klant. En zie dit achteraf maar eens goed te praten. Goed nieuws: Yuki en Adyen kun je voortaan optimaal combineren door middel van een koppeling!

Boek 100% geautomatiseerd met de integratie van Adyen met Yuki

Adyen is een populair betaalplatform voor onder andere webshops en techbedrijven; niet gek, want hiermee accepteer je altijd en overal je betalingen. Maar het nadeel van betaalproviders is dat ze vaak niet zo lekker samengaan met de administratie van je klanten. Dit is met de koppeling van Adyen naar Yuki verleden tijd! De voordelen van de integratie:

  • Adyen-transacties worden 100% geautomatiseerd dankzij de nieuwste API-technieken
  • Houd de administratie van je klant door de koppeling dagelijks of zelfs vaker up-to-date
  • Altijd en overal inzicht in de Adyen-transacties van de klant als bank én in de financiële cijfers van je klant
  • Voeg herkenningsregels toe, waardoor zelfs de matching geheel automatisch is

Maak je klantadministraties compleet voor één vast maandelijks bedrag

En dat zonder dat je iets hoeft aan te raken – laat de integratie voor je werken. Onze ICT-specialisten zorgen door middel van actieve monitoring en updates dat je koppeling goed blijft draaien. En Adyen is misschien nog maar het begin van jouw automatiseringsreis als accountant: vrijwel alle systemen kunnen we koppelen aan de Yuki-administraties van je klanten. Neem je die koppelingen bij ons af, dan bespaar je geld én tijd en bied je je klanten een unieke dienst. Sluit jij 25 klanten aan, dan krijg je toegang tot het Yuki Connector Platform, waarin je de koppelingen van al jouw klanten eenvoudig beheert en ze nóg verder automatiseert. Dat biedt ruimte voor groei!

De 4 grootste voordelen van de Adyen koppeling voor Yuki Partners

  • Bied je klanten méér automatisering
  • Trek nieuwe business aan, vis uit de poel van Adyen-gebruikers
  • Bied je klanten de modernste oplossingen, zónder technische voorkennis
  • Onze ICT-afdeling altijd tot je dienst

 

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat de Adyen koppeling met Yuki voor jou en je klanten kan betekenen? Ervaar hoe dit er in de praktijk uitziet bij een demo. Neem direct vrijblijvend contact op om een datum te plannen!

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem