Koppeling

Afspraken van jouw klanten uit Onlineafspraken.nl makkelijk als conceptfactuur in Yuki

Met reserveringssysteem Onlineafspraken.nl regelen ondernemers ál hun afspraken en boekingen. Van kapsalon tot retail, maar ook teststraten en zwembaden. Zet je een afspraak in Onlineafspraken.nl, dan zet je vanaf nu facturen ook met 1 druk op de knop in concept in Yuki! Dus heb jij klanten die werken met Onlineafspraken.nl? Dan is dit je kans voor meer automatisering én een unieke service.

Onlineafspraken.nl facturen 100% automatisch inboeken in Yuki

Het updaten van de Onlineafspraken.nl administratie van jouw klanten is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je hoeft namelijk niets zelf meer te doen om verkoopfacturen in te boeken in Yuki. Geen handmatig inboekwerk dus!

  • Afspraken vanuit Onlineafspraken.nl met prijzen erbij worden ingelezen in Yuki.
  • De resulterende facturen worden automatisch opgebouwd en komen in Yuki te staan als concept. Van daaruit kun je de factuur aanvullen en versturen.

Ook online klantbetalingen automatisch in Yuki

Veel van jouw klanten die met Onlineafspraken.nl werken, hebben te maken met online betalingen via het reserveringssysteem. Die betalingen gaan met regelmaat (of bij sommige klanten misschien wel altijd) via payment providers zoals Adyen of Stripe. Natuurlijk wil je die betalingen het liefst automatisch afgeletterd zien met de facturen. Dit is mogelijk met onze payment provider koppelingen! Sluit die ook aan en je hebt een unieke totaalservice voor deze klanten.

Waarom samenwerken met Duopact?

  • Jouw vaste partner voor Yuki boekhoudkoppelingen voor élke branche;
  • Continu nieuwe integraties op de plank, waardoor jij steeds voorop blijft lopen;
  • Boor nieuwe markten aan met jouw unieke service;
  • Maximale regie op de automatisering van je klanten met het Connector platform voor Yuki.

ROI van 800% met de koppelingen van Duopact

Sluit je minstens 25 klanten aan op het Connector platform, dan maak je een grote professionaliseringsslag. Je ROI is maar liefst 800%. Weten wat de impact is van de Yuki integratie met Onlineafspraken.nl?

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem