Kassasysteem koppelingen

De koppeling

Financiële gegevens automatisch verwerkt

Als ondernemer wil je natuurlijk tijd besparen op zaken die minder belangrijk zijn. Dit snappen wij maar al te goed. Daarom helpen wij je graag met het besparen van tijd op je boekhouding. Met een koppeling tussen het kassasysteem en de boekhouding worden alle financiële gegevens automatisch verwerkt.

Hoe werkt het?
Wij werken met de kassasysteem koppeling van Yuki. Dankzij deze koppeling is het voor u mogelijk om alle financiële gegevens automatisch te verwerken. Dit betekent dat niet alleen de dagelijkse kasboekingen, maar ook alle facturen en nieuwe debiteuren worden verwerkt. Het proces is gekoppeld aan de dagafsluiting, waardoor alle extra handelingen overbodig worden.

De voordelen

1. Tijdbesparing

Geen omkijken meer naar facturen, orders en bonnetjes. Alle verkopen worden vanzelf in de boekhouding gezet.

2. Gebruiksvriendelijk

Werkt ook op uw smartphone, tablet of handheld.

3. Inzicht

Alle informatie duidelijk in één overzicht.

Kassasysteem koppeling Yuki

Altijd een persoonlijke oplossing

Met onze kassasysteem koppeling bespaar je veel tijd en heb je een eenvoudig overzicht van alle transacties en facturen. De koppeling is daarnaast geschikt voor alle verschillende branches en kan worden aangepast aan de hand van jouw specifieke situatie.

Benieuwd hoe we de integratie van jouw kassasysteem koppeling vorm kunnen geven? Neem contact met ons op en ontdek hoeveel tijd jij kunt besparen met een goede en veilige koppeling.

Interesse in een Kassasysteem koppeling?

Neem contact op.

Contact
autotask boekhoudkoppeling