Blog

De Yuki Connector Portal krijgt een nieuwe interface!

Bij Duopact zijn we continu bezig om jou als Yuki accountant betere inzichten te geven over jouw klanten. In onze Yuki Connector Portal willen we jou steeds meer informatie verstrekken, en die zo aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk weergeven. De portal is volop in ontwikkeling, en daarbij hoort ook een nieuwe interface! Hier lees je wat je daarvan kunt verwachten, behalve natuurlijk een frisse look-and-feel.

Dashboardweergave Yuki Connector Portal

Het stokpaardje van de nieuwe interface: de inzichtelijke dashboardweergave. In deze vernieuwde homepagina van de Yuki Connector Portal staat alle de transactiedata van al jouw klanten in één grafisch overzicht. Informatie wordt over de hele portal visueel samengevat in overzichtelijke cirkeldiagrammen en grafieken. Zodat jij vanuit jouw cockpit alle koppelingen en alle door koppelingen automatisch verwerkte transacties kan monitoren. 

Inzicht in alle transacties en koppelingen

In het dashboard vind je cijfers over de volgende zaken:

  • Actieve klanten
  • Actieve koppelingen
  • Geautomatiseerd verwerkte facturen door middel van Yuki-koppelingen
  • Verwerkte banktransacties
  • Mislukte transacties/ foutmeldingen

Voor alle data geldt dat je via de diagrammen kunt doorklikken tot aan transactieniveau. Zo kom je makkelijk gericht in actie voor jouw klanten!

Maak direct al jouw Yuki-klanten aan in de Yuki Connector Portal

Wil je écht een grote stap zetten met jouw automatisering, dan sync je al jouw klanten naar de Yuki Connector. Met bijna 100 koppelingen actief op ons platform en deze informatie helpen wij jou om een enorme automatiseringsslag te slaan met Yuki koppelingen. In de nieuwe portal maken wij dit nóg makkelijker voor je.

Doe ook de automatiseringsscan!

Op dit moment zijn er ook plannen om de automatiseringsscan voor Yuki-koppelingen te integreren in de portal, zodat je die periodiek zelf kunt uitvoeren. Tot die tijd kun je zelf een automatiseringsscan aanvragen via onze boekingstool.

Last but not least: nieuwe whitelabel mogelijkheden als Premium Partner

Ben jij al Premium Partner? Als Premium Partner krijg je toegang tot geavanceerde white label-mogelijkheden voor jouw Yuki Connector Portal. Meld je een klant aan, of logt de klant in bij jouw portal? Dan krijgen ze dit volledig in jouw huisstijl te zien. Word dus nu Premium Partner en profiteer van een professionelere look-and-feel!

Neem gelijk contact op!

Adresgegevens

Avelingen-West 11
4202 MS Gorinchem

T. 088 – 20 046 00
E. info@duopact.nl

Volg ons op LinkedIn!

Contactformulier

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling