Blog

Bedien je klanten nog beter als Yuki-accountant

Jouw klanten een nóg betere ervaring geven met boekhouden met Yuki, waarbij je zelf ook nog eens tijd overhoudt. Klinkt onmogelijk? Niet met de Yuki Connector. Duopact heeft een self service portal gemaakt waarmee jij je klanten nog beter en efficiënter kan bedienen. Hiermee kunnen we boekhoudsysteem Yuki met nagenoeg alle branchepakketten en payment providers integreren. Welke extra mogelijkheden biedt deze Yuki Connector? We lopen er graag met je doorheen.

1. Koppel (bijna) ieder branche/facturatiepakket aan Yuki

Voor vrijwel alle branchepakketten kunnen wij een verkoopfacturen koppeling realiseren. Wat deze techniek doet? De Yuki Connector verwerkt verkoopfacturen uit de branchesoftware automatisch in Yuki. Zo kun je de klant beter bedienen, want hij kiest gewoon het softwarepakket wat het beste bij zijn bedrijf past. Het opent mogelijkheden voor jullie als kantoor; je kunt zo een bredere groep (potentiële) klanten aanspreken. En het levert je ook nog eens zeeën aan tijd op door pure automatisering. Een greep uit de voordelen van een verkoopfacturen koppeling naar Yuki:

 • Dankzij de koppeling maak je volledig automatisch de boekhouding compleet.
 • Nooit meer handmatig facturen inboeken.
 • Schiet de betaalstatus terug naar het branchepakket en/of doe je debiteuren beheer (automatisch vanuit) Yuki

Automatiseer méér met Yuki. 

De mogelijkheden voor het koppelen van Yuki met de software van je klanten zijn haast onbeperkt. Van creditcard koppelingen tot het integreren van loonjournaalposten in jouw financiële administratie. Hoe wij dit technisch gezien doen?

 1. Moderne pakketten hebben een API. Hiermee kunnen wij volledig geautomatiseerde koppelingen leggen. We zorgen ook dat deze altijd blijft werken.
 2. Werkt jouw klant met een legacy pakket en wil je deze koppelen? Ook hier zijn vele mogelijkheden. Zoals een export die in onze Yuki connector wordt ingelezen en zo alsnog bij de API van Yuki terechtkomt.

2.    Gebruikt jouw klant een payment provider? Integreer deze met Yuki!

Ook voor payment providers en creditcardgegevens hebben wij de Yuki Connector beschikbaar. Yuki verwerkt alle transacties automatisch in de administratie, ook posten van bijvoorbeeld een webshop. Behoud maximaal overzicht en profiteer van gemak voor jou én voor je klant:

 • Banktransacties zo vaak als je wilt in de administratie bijgewerkt
 • Webshop transacties bv. via Molly/Adyen worden automatisch ingeladen
 • Voeg herkenningsregels op de bank toe voor automatische aflettering en verwerking
 • Nooit meer iDeal-betalingen handmatig matchen via een tussenrekening
 • Werk samen met jouw klanten. Klant kan bijvoorbeeld zijn creditcarddocument toesturen via Yuki.

Al tientallen koppelingen op de plank en anders op aanvraag gemaakt

3.    Overige koppelingen en geavanceerde opties

Bedien je klant nog beter met de geavanceerde opties van de Yuki Connector. Wijs bijvoorbeeld de juiste btw-codes toe aan transacties, waardoor jij als Yuki Accountant heel eenvoudig een correcte btw-aangifte of ICP-aangifte kan versturen. Heeft je klant verkoop binnen de EU, verleg je de btw en is er in het branchepakket geen btw-nummer aanwezig? Dan krijg je hier een seintje van via de Yuki Connector. Enkele andere voorbeelden van geavanceerde oplossingen die we kunnen realiseren:

 • Omzet uit verschillende divisies naar de bijbehorende grootboekrekeningen mappen (bv. Harvest)
 • Ideaal voor klanten in de retail: kassakoppelingen van de dagtotalen, alle facturen én de mix van facturen op rekening.

Automatisch boekhouden zonder Excel spreadsheets

Nooit meer ingewikkelde Excel spreadsheets configureren, maar volledig automatisch deze documenten in Yuki verwerken, dankzij de Yuki Connector. Boek loonjournaalposten (bv. AFAS Profit) of andere memoriaalboekingen automatisch in Yuki.

Ga voor next level klantbeleving met onze Yuki Connector

De voorbeelden in deze blog zijn niet uitputtend. Bij onze koppelingen met Yuki komt meestal maatwerk kijken. Afhankelijk van de wensen op het gebied van (financieel) inzicht en functionaliteit kunnen wij je adviseren over de beste integrale oplossing. Eén ding is zeker: met de Yuki Connector open je een wereld aan mogelijkheden, waar jouw klanten enthousiast van worden en waardoor jullie werk als accountantskantoor steeds makkelijker wordt. Word premium partner van Duopact en breng je klantbeleving naar een hoger niveau. Wil je vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact op!

PS. Wat kan er niet?

Zijn er ook dingen die we níét kunnen koppelen? We kunnen geen inkoopfacturen in Yuki schieten. Niet omdat we dit niet willen, maar omdat het niet in Yuki kan. Ook het doorsluizen van facturen die via een autorisatiesysteem goedgekeurd worden, is niet mogelijk in Yuki.

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling