Koppeling

Yuki Partner? Help jouw ICT-klanten met een Autotask-koppeling

Autotask is een systeem dat veel ICT-bedrijven (ook wel Managed Service Providers, MSP’s) gebruiken voor het managen van hun klantcontracten en services. Maar wist je dat je jouw diensten als accountant kunt uitbreiden met een Autotask-koppeling met Yuki? Met deze integratie worden Autotask-facturen volledig geautomatiseerd verwerkt in de Yuki boekhouding van jouw klant. Zo bespaar je tijd én maak je boekhouden leuker. Hoe dit werkt? Je leest het hier.

Faciliteer als Yuki Partner jouw ICT-klanten met een Autotask-koppeling

Heb je als Yuki Partner klanten in de IT-wereld? Dan heb je ze misschien al eens gehoord over Autotask. Een systeem dat veel ICT-bedrijven (ook wel Managed Service Providers, MSP’s) gebruiken voor het managen van hun klantcontracten en services. Maar wist je dat je jouw diensten als accountant kunt uitbreiden met een Autotask-koppeling met Yuki? Met deze integratie worden Autotask-facturen volledig geautomatiseerd verwerkt in de Yuki boekhouding van jouw klant. Zo bespaar je tijd én maak je boekhouden nóg leuker. Hoe dit werkt? Je leest het hier.

  Wat doet de koppeling tussen Yuki en Autotask?

  De koppeling tussen Yuki en Autotask is een API-API-koppeling, waardoor de systemen naadloos op elkaar aansluiten. Wat kan deze koppeling dan precies?

  • Verkoopfacturen automatisch dagelijks (of vaker) verwerkt in de Yuki-administratie van je klant
  • Facturen uitsplitsen naar verschillende grootboeken
  • Geautomatiseerde omnummering van grootboekrekeningen
  • De betaalstatus van facturen wordt automatisch overgenomen in Autotask
  • Geautomatiseerd debiteurenbeheer van Autotask-facturen

  Automatiseer méér met de Autotask-integratie voor Yuki!

  Zeker klanten in de IT zijn gewend dat om alles zoveel mogelijk geautomatiseerd te doen. Dus dat je daarbij hun boekhouding zou overslaan, is eigenlijk te gek voor woorden. Dus bied jouw klanten als Yuki Partner één of meer van de betrouwbare branche-integraties van Duopact. Ontwikkeld door de beste ICT-specialisten, die innovatie en gebruiksvriendelijkheid vooropstellen. Zwarte schermen? Dat is bij ons onbestaanbaar. Updates? Heb je geen omkijken naar. We monitoren onze koppelingen actief voor een vast bedrag per maand. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent!

  Daarom kies je als Yuki Partner voor de Autotask-koppeling

  • Bied je ICT-klanten een geautomatiseerde, up-to-date administratie
  • Bedien méér en ook grotere ICT-klanten met deze slimme oplossing! Zij kunnen altijd hun vertrouwde MSP-software blijven gebruiken.
  • Geen technische voorkennis nodig voor de implementatie, en wij doen al het onderhoud.

  Ben je overtuigd? Plan een demo!

  Wil je weten wat de Autotask-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Plan direct een datum: 

  Deel dit artikel online

  Meer weten over dit artikel?

  Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

  Naar contact
  autotask boekhoudkoppeling