Koppeling

MyPOS koppeling voor Yuki-accountants

Gebruiken jouw klanten het betaalplatform MyPOS? En werk je als accountant hun administratie bij in Yuki? Wist je dat je MyPOS accounts kunt koppelen aan Yuki? Zo kunnen jouw klanten de gemakkelijkste betaalprovider blijven gebruiken en bedien je ze nog beter. Bovendien krijg je met de integratie een nóg completer financieel overzicht in Yuki. En dat volledig geautomatiseerd. We leggen je graag uit hoe dit werkt!

Koppeling tussen Yuki en MyPOS: wat doet het?

Dankzij de koppeling tussen Yuki en MyPOS worden automatisch dagelijks transacties van de MyPOS account van de klant ingeladen in Yuki. Je hoeft hiervoor niets meer zelf te doen. Het slimme Yukiplatform integreert de MyPOS transacties in de financiële data van je klant. Zo behoud je maximaal overzicht en profiteer van gemak voor jou én voor je klant:

 • MyPos transacties zijn door de koppeling elke dag in de administratie bijgewerkt.
 • Op basis van de nieuwste API technieken volledig automatisch.
 • MyPOS transacties als bank inzichtelijk
 • Voeg herkenningsregels toe waardoor zelfs de matching geheel automatisch is
 • Altijd en overal inzicht in up-to-date cijfers

  Krijg een nóg completere administratie 

  Eén ding is duidelijk: met onze MyPOS koppeling naar Yuki bespaar je als boekhouder enorm veel tijd. Maar een (bijna) feilloze administratie bereik je natuurlijk alleen met een feilloos werkend systeem. Daarom monitoren we continu of de koppeling nog naar behoren functioneert en verzorgen we de updates en het onderhoud. Is er iets geks aan de hand, dan schakel je makkelijk met ons. Hiervoor betaal je een voorspelbaar, vast bedrag per maand. En ondertussen houd je tijd over om jouw klanten van echt goed financieel advies te voorzien!

  De 4 grootste voordelen van de MyPOS koppeling voor Yuki Partners:

  1. Meer automatiseren (transacties via Yuki Connector zijn 100% geautomatiseerd)
  2. Help klanten nog beter met een nóg meer up-to-date administratie
  3. Bedien grotere klanten, doordat je klant met elk operationeel systeem kan blijven werken. Voor deze klanten word jij de CFO!
  4. Je hebt geen technische kennis nodig, maar toch kun je de modernste oplossingen aanbieden.

  Ben je overtuigd? Plan een demo!

  Wil je weten wat de MyPOS koppeling met Yuki voor jou en je klanten kan betekenen? Ervaar hoe dit er in de praktijk uitziet bij een demo. Neem direct vrijblijvend contact op om een datum te plannen!

  Deel dit artikel online

  Meer weten over dit artikel?

  Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

  Naar contact
  autotask boekhoudkoppeling