Koppeling

Succesvol werken met de CashController koppeling met Yuki

Grip op hun cashflow, dat willen jouw klanten. Geen wonder dat ze fan zijn van cashcontroller. Hiermee kun je een begroting direct omzetten naar een liquiditeitsprognose. Ideaal, want zoals elke accountant weet: “profits are an opinion. Cash is a fact.” 
Maar hoe fijn zou het zijn als je financiële cijfers van klanten rechtstreeks in Cashcontroller kunt analyseren? Zonder ook maar 1 tussenstap? Dat kan nu met onze Yuki-koppeling met Cashcontroller!

Yuki en Cashcontroller: een winnende combinatie!

Als Yuki Partner ken je de kracht van Yuki. Ook CashController past in dit straatje, want de app is geoptimaliseerd op gebruiksvriendelijkheid en laagdrempeligheid. Combineer je beide systemen, dan haal je hier het beste uit. En bovendien is het instellen echt kinderspel: je hoeft er niets voor te doen. Met CashController en Yuki kies je dus direct voor winst. Of nou ja, in elk geval help je de klant met het verbeteren van zijn of haar liquiditeit! En je wint er zelf tijd mee.

Koppel Cashcontroller aan Yuki en bedien klanten nog beter

Dankzij onze 1-op-1-integratie met Yuki analyseer je de cijfers van jouw klanten nog sneller:

  • In 1 stap overzicht in de huidige liquiditeit
  • Debiteuren-, crediteuren- en banksaldi worden ingelezen en doorgerekend naar een wekelijkse liquiditeitsplanning, op factuurniveau.
  • Muteer de planning waar je wilt en bereken de wijzigingen direct door.
  • Voorspelling op basis van de betalingsafspraken met jouw klanten en leveranciers.

Waarom Cashcontroller aanschaffen?

De Cashcontroller koppeling maakt je leven als accountant weer een stukje makkelijker. En het is een dikke plus voor je klanten. Dus wat houdt je nog tegen? De koppeling blijft altijd als een zonnetje werken, want wij verzorgen actieve monitoring en onderhoud, dus je hebt er geen enkel omkijken naar. Verder:

  • Bedien jij nieuwe klanten die met cashcontroller werken
  • Kun jij je klanten 100% automatisering bieden van hun financiële rapportages
  • Laat je jouw klanten beter renderen door ze te laten werken met CashController
  • Automatiseer je de rapportages van klanten: liquiditeitsprognoses, management rapportages en een complete rapportage suite

Gevolg: je houdt meer tijd over om te doen waar je goed in bent!

Bekijk de Cashcontroller app tijdens een demo

Wil je weten of de Cashcontroller-integratie voor jouw accountantskantoor kan werken? Plan een demo of bekijk deze video. 

Meer rapportagekoppelingen naar Yuki

Wil je rapportages automatisch versturen? Denk aan periodieke debiteurenrapportages naar de bank en meer? Ga het gesprek met ons aan, dan kan jij nog meer van je werkzaamheden automatiseren! 

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling