Koppeling

Stripe verkoopfacturen koppeling met Yuki

Ben jij Yuki Partner en maken jouw klanten gebruik van Stripe voor hun abonnementen en andere online betalingen? Met een koppeling verwerk je betalingen automatisch in Yuki. Maar bij Duopact maken we het werken hiermee graag nóg een stukje makkelijker. Misschien heb je al gemerkt dat Stripe automatisch facturen kan versturen direct na betalingscheckout. Top natuurlijk, maar nog beter als deze direct in Yuki terechtkomen. Meer overzicht dankzij een koppeling tussen de verkoopfacturen in Stripe en Yuki. Dat fixen we graag voor jou én je klanten! 

Koppeling tussen de verkoopfacturen in Stripe en Yuki

Is de verkoopfactuur functionaliteit van Stripe ook aan Yuki gekoppeld, dan heb je pas écht een totaaloplossing voor de online administratie van je klant. Zo hoef je nooit meer iets meer bij elkaar te zoeken en heb je alle facturen op een rij in Yuki. Meer overzicht en meer gemak dus. Dit zijn de voordelen:

  • Altijd in 1 klik bij alle facturen van de klant
  • Verkoopfacturen vanuit Stripe automatisch verwerkt in Yuki
  • Geavanceerde mapping mogelijkheden, o.a. BTW bedragen
  • Combineer met de Stripe Payment Provider koppeling voor een complete integratie van alle Stripe opdrachten én facturen in Yuki

Geavanceerde optie: (M)oss regeling inbouwen in Yuki

Met onze complete Stripe integratie voor Yuki krijg je niet alleen een overzicht van alle Stripe verkoopfacturen én online transacties van de klant. Als extra optie kun je namelijk je hele routing en die van je klant, inclusief Moss regelingen in de Yuki connector inbouwen. Zo doe je makkelijk al je EU-btw-aangiftes én die van je klanten in 1 keer in Nederland. Deze unieke functionaliteit gaat je bergen tijd besparen!

Waarom als Yuki Partner kiezen voor de Stripe integratie?

Een online betaaloplossing als Stripe is mateloos populair bij bedrijven die met online betalingen en abonnementen werken. Allemaal potentiële klanten voor jou dus! Bied je een Stripe integratie aan, dan heb je dus een grotere vijver om uit te vissen. Zo profiteer je hiervan als Yuki Partner:

  • Nul werk aan de Stripe administratie van je klanten: dit gaat volledig geautomatiseerd;
  • Verbreed je klantenkring, terwijl zij hun favoriete betaalservices gebruiken;
  • Unieke extra service = hogere klanttevredenheid;
  • Technische kennis? Niet nodig. Onze IT-specialisten onderhouden de koppeling voor je;
  • Vast contactpersoon die al jouw vragen beantwoordt;
  • Vast bedrag per maand.

Koop nú jouw complete Stripe integratie voor Yuki en krijg korting!

Neem allebei de koppelingen Stripe Payment Provider + Stripe Verkoopfacturen af, en krijg bundelkorting! Meer weten? Neem contact op!

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling