Koppeling

Rabocard koppeling voor Yuki Partners

Veel van je klanten hebben naast hun Rabobankrekening ook een creditcard van de Rabobank. Dit betekent veel handwerk voor jou. Steeds maar weer je klant aansporen om het papieren afschrift in te scannen, en vervolgens alles handmatig overkloppen. Echt niet meer van deze tijd...

Importeer Rabo creditcard afschriften van je klant en match deze met de bijbehorende facturen. Zo werk je zijn Yuki-boekhouding binnen no-time bij! Met de integratie krijg je maximaal inzicht, bijvoorbeeld in de betaalstatus van facturen. Eenvoudig door jou of je klant te beheren via de Yuki Connector.

Wat kun je met de Rabobank koppeling?

Met de koppeling van de Rabobank naar Yuki laadt de klant makkelijk zijn .csv banktransacties in Yuki in. Wachten op papieren creditcardafschriften is hiermee voorgoed verleden tijd; de klant hoeft alleen de transacties te downloaden. Daarnaast kun je de verwerking 100% automatiseren. De voordelen van deze bankintegratie voor jou én je klanten:

  • Je klant importeert de transacties direct in de Yuki Connector, voor een dagelijkse up-to-date financiële administratie.
  • Je hebt een compleet gestandaardiseerde input die je volledig geautomatiseerd kan verwerken in Yuki.
  • Transacties worden herkend, gematcht en automatisch afgeletterd met de bijbehorende facturen.
  • Voeg herkenningsregels toe voor automatisch toewijzen naar de juiste grootboekrekening.

Bied jouw klanten als Yuki partner next level service!

Is de administratie van jouw klant dagelijks bijgewerkt, dan heb jij meer tijd en aandacht over voor waar jij goed in bent. Help jouw klanten nog beter ondernemen door een complete up-to-date en geautomatiseerde Yuki-administratie. Nog meer voordelen van deze koppeling:

  • Bied meer automatisering, en geef je klanten de beste boekhoudervaring
  • Geen technische kennis nodig; de allerbeste IT-specialisten onderhouden de koppeling
  • Jouw vaste contactpersoon beantwoordt al jouw vragen.
  • Je betaalt een voorspelbaar, vast bedrag per maand.

Gratis PayPal / creditcard koppeling voor Premium Partners!

Geïnteresseerd in een Rabobank creditcardkoppeling voor Yuki? Word je Premium Partner van Duopact, dan krijg je een standaard bundel met PayPal / creditcard koppelingen (ook ING en AmEx). Wij kickstarten gelijk jouw automatisering en brengen de mogelijkheden voor jou en je klanten naar het volgende niveau!

Plan gelijk een demo in

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling