Koppeling

Koppeling naar PayPal voor Yuki Partners

Gebruiken jouw klanten PayPal als betaalservice voor hun diensten? Met behulp van onze koppeling integreer je dit naadloos met hun Yuki-administratie. Zo maak je het overzicht voor jezelf als Yuki-partner én voor je klanten compleet. Dat werkt toch een stuk makkelijker. Breid je portfolio uit met onze koppeling tussen PayPal en Yuki en profiteer van de voordelen voor jou en je klant!

Meer klanten als Yuki-accountant? Koppel betaalservice PayPal aan Yuki!

Als Yuki Partner ben je altijd op zoek naar nieuwe oplossingen om jouw klanten financieel optimaal van gemak te voorzien. Gebruiken ze PayPal? Bied je klanten dan meer automatisering in combinatie met Yuki. Met behulp van onze koppeling integreer je PayPal-transacties naadloos met hun Yuki-administratie. Zo maak je het overzicht voor jezelf als Yuki-partner én voor je klanten compleet. Breid je portfolio uit met onze koppeling tussen PayPal en Yuki en profiteer van de voordelen voor jou en je klant!

  Combineer Yuki & PayPal voor optimaal financieel gemak

  Heb je zelf al wat vooronderzoek gedaan, dan weet je al dat Yuki een standaard PayPal koppeling aanbiedt. Maar deze heeft wel een paar beperkingen: hij kan niet overweg met verschillende valuta én accepteert maar één strikt bestandsformaat.
  Onze versie heeft een hoop extra features ten opzichte van de standaard koppeling. Met als bonus voor jou: nooit meer geklooi met tussenrekeningen. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Importeer alle transacties vanuit PayPal eenvoudig in de boekhouding.
  • Verwerk alle soorten formats én alle vreemde valuta in combinatie met onze vreemde-valutamodule.
  • Voeg herkenningsregels aan je bank toe om PayPal-transacties automatisch te koppelen en af te letteren met de juiste facturen.
  • Nooit meer werken met tussenrekeningen!
  • Altijd en overal inzicht in up-to-date cijfers en beheren van transacties, ook op je mobiel via de Yuki assistent-app.

  Waarom kies je als Yuki Partner voor een PayPal integratie?

  Veel ondernemers in het MKB kiezen PayPal als onderdeel van hun online betaaloplossing, vanwege het gemak en de zekerheid. Allemaal potentiële klanten voor jou dus! Bied je de PayPal integratie aan, dan heb je direct een grotere vijver om uit te vissen. En dat terwijl het jou nul werk kost. Dit zijn de voordelen voor jou als Yuki Partner:

  • Zonder moeite een volledig geautomatiseerde verwerking van de PayPal-administratie.
  • Verbreed je klantenkring, zij blijven met hun favoriete betaalservices werken.
  • Bied je klanten een extra service, die uniek is in de accountancy.
  • Geen technische kennis nodig; de allerbeste IT-specialisten onderhouden de koppeling en jouw vaste contactpersoon beantwoordt al jouw vragen.
  • Vast bedrag per maand.

  Gratis PayPal / RaboCard koppeling voor Premium Partners!

  Word je Premium Partner van Duopact, dan krijg je een standaard bundel met PayPal / Rabocard koppelingen. Wij kickstarten gelijk jouw automatisering en brengen de mogelijkheden voor jou en je klanten naar het volgende niveau! Bel ons voor meer informatie.

  Deel dit artikel online

  Meer weten over dit artikel?

  Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

  Naar contact
  autotask boekhoudkoppeling