Koppeling

Koppeling Yuki met Autotask: bedien je MSP klanten nog beter!

Jouw ICT/MSP-klanten hebben maar 1 doel: hun klanten zo goed mogelijk bedienen. Net als jij. Daarom werken ze datagedreven, waarbij PSA-software als Autotask hun hulpmiddel is. Sluit je daar als Yuki Partner bij aan, dan heb je dus een win-winsituatie te pakken! Bij Duopact maakten we een Autotask koppeling, die alle verkoopfacturen uit Autotask automatisch in Yuki verwerkt. Met de integratie van Yuki en Autotask ga je voor maximale automatisering, én vergroot je jouw klantenkring. En je hebt geen technische voorkennis nodig!

Wat doet de koppeling tussen Yuki en Autotask?

De Yuki-koppeling naar Autotask integreert verkoopfacturen uit Autotask 100% geautomatiseerd in de Yuki-administratie van je klant. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen. Dit zijn de unieke voordelen waarmee je jouw MSP-klant nog beter kunt helpen:

 • Je klant heeft één financieel overzicht, dat altijd up-to-date is.
 • De verkoopfacturen vanuit Autotask volledig automatisch geïntegreerd in Yuki via een API-API verbinding. Dagelijks of vaker als de klant dit wil.
 • Omzet uit contracten of abonnementen mappen naar de juiste grootboekrekening.
 • De actuele betaalstatus in Autotask weergegeven.
 • De ICT-ondernemer kan incasso-batches automatisch aanmaken in Yuki
 • Geavanceerde bedrijfsregels in de koppeling instellen voor goede ICP / BTW aangiftes
 • Btw- en ICP-aangifte van de klant staan automatisch klaar; deze hoef je alleen nog maar te controleren en te bevestigen.

Waarom koppelingen van Duopact?

Bij Duopact stellen we onszelf steeds de vraag: hoe kunnen Yuki Partners nóg meer halen uit de mogelijkheden van Yuki, voor zichzelf en voor hun klanten? Door operationele systemen als Autotask beter te laten sluiten op Yuki, automatiseer je meer én verloopt de samenwerking tussen jou en je klanten steeds soepeler.
Om zeker te weten dat er niets misgaat op het vlak van ICT, werken wij alleen met de allerbeste IT-specialisten. Zij sporen afwijkingen op vóórdat jij of je klant er iets van merkt. We monitoren onze koppelingen actief voor een vast bedrag per maand. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent!

De voordelen voor jou als Yuki Partner:

 1. Automatiseer 100% van de transacties.
 2. Bedien meer en grotere klanten. Met de Autotask-koppeling word jij hun CFO!
 3. Klanten kunnen hetzelfde operationele systeem behouden. Optimaal gemak dus.
 4. Hogere klanttevredenheid door een nóg meer up-to-date administratie.

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat de Autotask-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Neem vrijblijvend contact op om een datum te plannen!

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling