Koppeling

Koppeling naar Harvest voor Yuki Partners

Gebruikt jouw (potentiële) klant voor zijn uren- en facturenmanagement het platform Harvest? Dan kun je hem als Yuki Partner nóg meer automatisering bieden. Met de Harvest-integratie van Duopact geef je je klant daarnaast nog meer inzicht en overzicht over zijn transacties. En wat wil je klant nu liever dan meer grip op zijn financiën? Stuur met de koppeling vanuit Harvest zijn facturen automatisch naar Yuki door, en houd zelf tijd over voor jouw passie: advies geven!

Wat doet de Harvest-koppeling precies?

De Harvest-integratie is een volwaardige 1-op-1-integratie in Yuki en sluit daarmee op diverse punten aan op het boekhoudplatform. Wat kun je hier verder mee?

  • Verkoopfacturen vanuit Harvest via de koppeling rechtstreeks geïntegreerd in de boekhouding van de klant
  • Automatisch debiteurenbeheer van deze facturen
  • Facturen uitsplitsen naar verschillende grootboeken
  • Projecten geautomatiseerd synchroniseren, waardoor de dossiers die je aanmaakt in Harvest ook automatisch in Yuki worden aangemaakt.
  • Mogelijkheid om inkoopfacturen/expenses vanuit je projectadministratie in Harvest automatisch door te sturen naar Yuki

Zorgeloze integratie

Als Yuki-partner ben je altijd op zoek naar manieren om je werk zo prettig en gemakkelijk mogelijk te maken. Meer automatisering is daarvoor een mooie benadering. Zo bespaar je tijd én trek je nieuwe klanten aan, die hier hetzelfde instaan als jij. En als je met geavanceerde software werkt, dan wil je daar natuurlijk ook profijt van hebben. Want als er iets irritant is, is het wel als systemen niet werken. Gelukkig zijn de branche-integraties van Duopact ontwikkeld door de allerbeste ICT-specialisten. Zwarte schermen? Dat is bij ons onbestaanbaar. Updates? Heb je geen omkijken naar. We monitoren onze koppelingen actief voor een vast bedrag per maand. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent!

Daarom kies je als Yuki Partner voor de Harvest-koppeling

  • Automatiseer de transacties van de klant, en bespaar zeeën aan tijd
  • Bied een next level klantervaring met meer automatisering en een up-to-date administratie
  • Verbreed je klantenkring met Harvest-gebruikers: deze applicatie wordt in zeer uiteenlopende organisaties en branches gebruikt
  • Met deze integratie bedien je grotere klanten! Ze kunnen met elk systeem blijven werken en jij hebt geen technische voorkennis nodig.

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat de Harvest-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo.

Plan direct een datum

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling