Koppeling

Automatiseer meer als Yuki Partner: koppel PerfectView aan Yuki 

Als Yuki Partner ben je steeds bezig met het optimaliseren van je dienstverlening, zodat je je klant een zo mooi mogelijk aanbod kunt doen. En natuurlijk ben je hierbij fan van slim werken en meer automatiseren. Hierin liggen nog een hoop kansen voor jou en je klanten, zien wij bij Duopact. Wist je bijvoorbeeld dat we ook een koppeling aanbieden tussen Yuki en PerfectView CRM? De meest uiteenlopende branches gebruiken dit CRM-platform. Dit zijn de voordelen van deze ‘best of breed’ oplossing.

Integreer PerfectView met Yuki en bied meer automatisering

PerfectView is een compleet CRM-, sales- en marketingplatform. Het programma is al een hele tijd in de running en uiteenlopende bedrijven werken hiermee: meer dan 5200 om precies te zijn. Erg interessant dus om dit pakket op Yuki aan te sluiten. Zo bied je de klant meer automatisering én je verzamelt met dit aanbod nieuwe klanten! En dat zonder veel extra moeite, en zonder technische voorkennis. Onze IT-specialisten regelen het voor je, voor een vaste maandelijkse fee.

PerfectView en Yuki: naadloze integratie

Met onze koppeling tussen Perfect View CRM en Yuki, bied je je klant het beste van beide werelden. De applicaties werken naadloos samen, waardoor je klant niets hoeft te veranderen aan zijn huidige werkwijze. Ideaal! De API-techniek zorgt ervoor dat alle facturen volledig geautomatiseerd in Yuki worden ingeboekt. Je richt de koppeling eenvoudig zelf in en daarna kun je als een speer aan de slag! Dit kun je ermee:

  • Volledig geautomatiseerde factuurverwerking in Yuki.
  • Automatische matching van facturen
  • Facturen op basis van productcodes uitsplitsen naar verschillende omzetrekeningen in Yuki.
  • Automatisch debiteurenbeheer vanuit Yuki
  • Wordt een factuur betaald? Dan wordt de betaalstatus ook teruggeschoten naar Perfectview. Zo heb je in beide applicaties een up-to-date en volledig overzicht.

Yuki-koppeling nodig? Laat dat maar aan ons over.

Duopact is dé expert in koppelingen naar het innovatieve boekhoudprogramma Yuki. Zowel vanuit uiteenlopende branchepakketten als vanuit banken en betaalproviders. De basis hiervoor is onze unieke Yuki Connector, die onze ICT-specialisten met de grootste zorg onderhouden. Want als je met geavanceerde software werkt, dan zit je niet bepaald te wachten op zwarte schermen. Wij zorgen dat de koppeling steeds soepel blijft werken, zonder dat jij of je klant hier iets van merkt. Updates? Heb je geen omkijken naar. We monitoren onze koppelingen actief voor een vast bedrag per maand. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent!

Daarom kies je als Yuki Partner voor de PerfectView koppeling

Verbreed je klantenkring met PerfectView-gebruikers
Bied deze klanten:

  • Méér automatisering
  • Méér gemak
  • Een (dagelijks of vaker!) up-to-date administratie
  • Bespaar zelf zeeën aan tijd
  • Geen technische voorkennis nodig

Wil je weten wat de FoodTicket-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren?

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling