Koppeling

Koppel Yuki aan Lawcloud en bereik meer klanten in de advocatensector

Lawcloud is totaaloplossing voor elk advocatenkantoor. De performance webapplicatie heeft alle features die advocaten op dagelijkse basis nodig hebben. Met Lawcloud kunnen advocaten telefoneren, diverse documenten opsturen ter beoordeling, hun workflow beheren, digitale handtekeningen zetten, registreren, factureren en incasseren.

En nu kan jij je klanten in de advocatensector nog beter bedienen door de Lawcloud-koppeling. Met deze koppeling kan jij alle facturen uit Lawcloud in een keer in Yuki zetten. Dit is de kans voor meer automatisering én een unieke service.

Facturen uploaden naar Yuki was nog nooit zo makkelijk

Het updaten van de Lawcloud administratie van jouw klanten is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Jij hoeft namelijk niet meer één voor één facturen handmatig in te boeken. Hoe de koppeling werkt:

  • Download je Excel bestand uit Yuki en zet deze in de Yuki connector. Je facturen worden automatisch in Yuki opgebouwd.
  • Definieer een standaard grootboek waar alle omzet op wordt geboekt;
  • Het toegepaste btw-percentage (en het btw-type) wordt uitgerekend aan de hand van de data in de file. 

Beheer je koppelingen op één centrale plek

Het Yuki Connector Platform is ons eigen platform. Alle integraties sluiten hier naadloos op aan. Het platform beschikt over een dashboard waarop jij eenvoudig al je koppelingen en klanten kan bedienen en spot je er nieuwe automatiseringskansen. We zorgen ervoor dat jij en jouw klanten het maximale uit Yuki halen. Het Yuki Connector Platform wordt continu onderhouden. Hierdoor kunnen wij de stabiliteit en betrouwbaarheid van al onze Yuki koppelingen garanderen.

Waarom samenwerken met Duopact?

  • Duopact is je vaste partner voor boekhoudkoppelingen in élke branche;
  • Continu nieuwe integraties en koppelingen op de plank, waardoor jij steeds voorop blijft lopen;
  • Boor nieuwe markten aan met jouw unieke service. Door de combinatie van specifieke branchepakketten gecombineerd met Yuki;
  • Jij bent in controle bij de automatisering van je klanten met het Yuki Connector platform voor Yuki.

ROI van 800% met de koppelingen van Duopact

Sluit je minstens 25 klanten aan op het Yuki Connector platform, dan maak je een grote professionaliseringsslag. Je ROI is maar liefst 800%. Weten wat de impact is van de Yuki integratie met Lawcloud? Neem contact met ons op!

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem