Koppeling

Koppel Yuki aan Flexkids en help je klanten in de kinderopvang nog beter

Als accountant maak je het leven van je klanten makkelijker. Met de koppeling tussen Flexkids en Yuki kun je het nog een stukje makkelijker maken. Flexkids is software dat veel gebruikt wordt in de kinderopvang en is een compleet pakket. Kinderopvangen kunnen er inschrijvingen mee bijhouden, in plannen, factureren en communiceren. Kortom, een bijna compleet pakket. Met onze Yuki koppeling maak jij jouw (kinderopvang) klant helemaal happy. Met de koppeling zijn alle BTW-scenario’s mogelijk en kun je een standaard grootboek definiëren. Koppel Flexkids aan Yuki en creëer de beste oplossing voor je kanten in de kinderopvang.

De voordelen van de Flexkids koppeling

 • Importeer alle facturen met een XML-bestand. Met 1 druk op de knop upload je de boekingen/facturen naar Yuki;
 • Verschillende BTW-scenario’s zijn mogelijk. Deze kan je configuren in de koppeling zodat de BTW-aangifte in Yuki automatisch, volledig en correct gevuld wordt;
 • Je kunt een standaard grootboek definiëren waar alle omzet op wordt geboekt.

Integreer Flexkids met Yuki biedt meer automatisering

Met de nieuwe Flexkids-koppeling ontzorg jij jouw klanten door meer automatisering. Geen overbodige luxe in de branche van de kinderopvang, waar het al ontzettend druk is. Hoe fijn dat je als accountant een stukje verlichting kunt brengen op de werkdruk. De koppeling tussen Yuki en Flexkids werkt naadloos samen. Jij en jouw klanten hoeven niets te veranderen aan de huidige werkwijze. Al onze koppelingen zijn door Duopact zelf ontwikkeld. Dit betekent dat je altijd schakelt met een expert als je vragen hebt.  Over technisch onderhoudt, hoef jij je ook geen zorgen te maken, dit regelen onze IT-specialisten voor je en valt allemaal onder de maandelijkse fee. Jij kunt je focussen op waar je goed in bent, de boekhouding.

Kies als Yuki partner voor de Flexkids-koppeling

 • Verbreed je klantenkring met kinderopvangen
 • Bied deze nieuwe klanten:
  • Geautomatiseerde processen
  • Een up-to-date administratie
 • Je hebt geen technische voorkennis nodig om aan de slag te gaan
 • Een vast contactpersoon bij Duopact waarmee jij schakelt

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat de Flexkids-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo.

Deel dit artikel online

Meer weten over dit artikel?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

De laatste updates?

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte met tips, tricks, nieuws. Geen spam, beloofd!

Duopact

Telefoon 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Ma t/m Vr 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem