autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Yuki REST API: automatiseer makkelijk de boekhouding van je klant

Wil je als Yuki accountant of software leverancier een snelle integratie bouwen naar Yuki? Maar wil je niet tegen alle complexiteit aanlopen van een allereerste integratie met Yuki te bouwen? Gebruik dan onze Rest API koppeling. Zodat je supersnel een goede en stabiele koppeling kunt bouwen. Zo haal je informatie uit kassasystemen, verkoopfacturen, loonjournaalposten en meer eenvoudig naar Yuki. Zonder je te hoeven verdiepen in de API van Yuki.

Waarom een REST API naar Yuki?

Door middel van een REST API van Yuki kan het systeem van je klant worden gekoppeld met Yuki. De verbinding wordt gelegd door middel van de modernste technieken. Hiermee heb je alle voordelen van ons eigen gebouwde portal met alle meldingen, logica, specifiek geënt op de functionaliteit binnen Yuki. Hiermee bouw je razendsnel de beste koppelingen, met de meeste functionaliteit naar Yuki toe.

Voor welke applicaties zijn REST API’s beschikbaar?

Met een REST API kunnen we vrijwel alle systemen koppelen aan Yuki.

  • Webwinkels
  • Kassasystemen
  • Verkoopfacturen
  • Loonjournaalposten
  • Overige memoriaalboekingen

Waarom REST API?

  • Gemakkelijk zelf je koppeling opbouwen
  • Ideale oplossing voor als een API koppeling niet mogelijk is of niet rendabel is
  • Maak gebruik van de notificaties van ons Yuki Connector portal

Nooit meer handmatig een factuur overtikken

Als accountant wil je natuurlijk op ICT-gebied altijd het beste en snelste, want dan houd je tijd over voor complexere zaken. Wel zo makkelijk: met onze Yuki-koppelingen hoef je nooit meer handmatig een factuur over te tikken. En dat voor een vast bedrag per maand. Tel daarbij op een 24/7 betrouwbare service om de stabiliteit van de koppeling te garanderen. En jouw klanten zijn ook nog eens blij dat je zulk snel werk levert. Win-win, toch?

Betrouwbare ICT-partner voor boekhouders

Als totaalpartner in ICT-automatisering voor accountants, hebben wij inmiddels al een 100-tal koppelingen gebouwd. Hierin zit veel logica verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan meldingen wanneer een factuur niet wordt verwerkt, maar ook zaken die ervoor zorgen dat we zo goed mogelijk aansluiten op de Yuki API. Profiteer van deze kennis en functionaliteit; sluit eenvoudig klanten aan via onze portal.

Interesse? Neem contact op!

Wil je advies over of de Rest API in jouw situatie een geschikte oplossing kan zijn voor jouw klanten? Bel ons, wij adviseren je graag.

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

Les dernières mises à jour ?

Vous voulez rester informé ? Abonnez-vous à notre lettre d'information et restez au courant des conseils, astuces et nouvelles. Pas de spam, promis !

Duopact

Téléphone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Du lun au ven 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken