autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Relax met onze EasyFlex API-koppeling naar Yuki

Heb jij als Yuki-account flexbureaus als klant? Deze uitzenders mogen dan flexibel en makkelijk zijn in hun diensten, hun administratie in EasyFlex liegt er niet om. Niet in de laatste plaats vanwege de complexiteit in wet- en regelgeving in deze sector. Ook hun verloningsproces is met de vele krachten in verschillende branches helemaal next-level. Gelukkig hebben we iets wat je leven een stuk makkelijker gaat maken: onze API-koppeling van Easyflex naar Yuki. Hiermee boek je vanaf nu alle loonkosten én verkoopfacturen van jouw uitzendklant vlekkeloos en volledig geautomatiseerd in Yuki in!

Sta perplex: haal alles naar Yuki vanuit Easyflex

Deze tweeledige koppeling trekt zowel de loonjournaalposten van de klant uit EasyFlex naar Yuki, als zijn verkoopfacturen. Wat brengt de EasyFlex-koppeling je:

  • 100% geautomatiseerde verkoopboekingen, zonder handmatige handelingen
  • Loonjournaalposten worden 100% geautomatiseerd ingelezen in Yuki
  • Maak de administratie van je klant compleet door ook zijn salarisadministratie te koppelen aan het Yuki-platform

Koppel ook de salarisadministratie aan Yuki

Koppel je ook de salarisadministratie van je uitzendklant aan Yuki, dan kan je klant profiteren van maximaal inzicht en overzicht. Niet overbodig in zo’n complexe branche, waar je makkelijk omzet lekt. Door deze informatie te combineren met de gegevens uit EasyFlex krijgt je flexklant een duidelijk overzicht in zijn omzet én marges. Een dikke pre voor hem, én voor jou. Want financieel beter inzicht en overzicht betekent beter je werk kunnen doen als accountantkantoor.

Waarom kiezen voor de EasyFlex-koppeling met Yuki:

  • Automatiseer meer
  • Trek meer klanten aan in de flexmarkt
  • Bied je klanten een unieke dienst in de accountancy
  • Betaal een vast maandbedrag

Lopen jouw flexklanten voortaan weg met jouw EasyFlex koppeling?

Wellicht. Maar we snappen het als je de functionaliteit eerst zelf wilt bekijken bij een demo. Dat kan gelukkig, plan een afspraak in en we laten het je graag (online) zien!

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

Les dernières mises à jour ?

Vous voulez rester informé ? Abonnez-vous à notre lettre d'information et restez au courant des conseils, astuces et nouvelles. Pas de spam, promis !

Duopact

Téléphone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Du lun au ven 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken