autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Hé Yuki accountant, heb jij kinderopvang klanten? Check onze Bitcare koppeling

Heb jij als Yuki accountant klanten in de kinderopvang die werken met Bitcare? Koppel hun alles-in-één-oplossing nu ook aan hun financiële administratie in Yuki! Nooit meer stoeien met enkel het inboeken van de omzet. Geef je klant meer inzicht door op factuurniveau de facturen automatisch in Yuki te verwerken. Ideaal, want zo heb je alle tijd over voor waar jij goed in bent.

Wat doet de Bitcare koppeling?

Nooit meer verkoopfacturen handmatig inkloppen. De export koppeling zorgt ervoor dat alle verkoopfacturen uit de factureringsmodule van Bitcare met 1 druk op de knop worden opgebouwd in Yuki. Daarna wordt alle informatie geautomatiseerd uitgesplitst; van btw-splitsing tot en met diverse grootboeken. Je richt de Bitcare-koppeling eenvoudig zelf in en daarna kun je als een speer aan de slag! Dit kun je ermee:

 • Dagelijks (of vaker) alle Bitcare verkoopfacturen verwerkt in Yuki via export-import (.xlsx), of die inschieten per e-mail.
 • Omzet uit abonnementen mappen naar de juiste grootboekrekening, bijvoorbeeld naar BSO of naar kinderopvang;
 • Omdat facturen worden ingeboekt in Yuki, kan je klant daarin ook het debiteurenbeheer doen.
 • Geef je klant realtime inzicht in zijn financiële situatie, op factuurniveau.

Integreer Bitcare met Yuki en bied meer automatisering

De kinderopvang heeft het drukker dan ooit. Meer automatisering is in deze branche dan ook zeker geen overbodige luxe. En wat wil jij nu liever dan jouw klanten maximaal ontzorgen? En niet onbelangrijk: beide applicaties werken naadloos samen, waardoor je klant niets hoeft te veranderen aan zijn huidige werkwijze. Een best-of-breed oplossing dus.
En het technisch onderhoud? Daar hoef je je geen zorgen om te maken. Onze IT-specialisten regelen het voor je, voor een vaste maandelijkse fee. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent!

Daarom kies je als Yuki Partner voor de Bitcare-koppeling

 • Verbreed je klantenkring met kinderdagverblijven
 • Bied deze klanten:
  • Méér automatisering
  • Méér gemak
  • Een (dagelijks of vaker!) up-to-date administratie
 • Bespaar zelf zeeën aan tijd
 • Geen technische voorkennis nodig

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat de Bitcare-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. 

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

Les dernières mises à jour ?

Vous voulez rester informé ? Abonnez-vous à notre lettre d'information et restez au courant des conseils, astuces et nouvelles. Pas de spam, promis !

Duopact

Téléphone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Du lun au ven 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken