autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Hé Yuki accountant, al je Octobat facturen automatisch in Yuki. Dat wil jij toch ook?

Heb jij klanten die werken met Octobat? Koppel deze applicatie met Duopact aan Yuki. Octobat vereenvoudigt het maken van facturen met de juiste btw voor e-commerce en SaaS-bedrijven. Hoe handig als elke factuur die gemaakt wordt in Octobat, automatisch in Yuki verschijnt? Zo mis jij nooit meer een factuur en hou je tijd over om te doen waar jij goed in bent. Niet alleen mis jij door deze koppeling nooit meer een factuur, de btw wordt automatisch voor jou uitgesplitst conform de ingestelde regels. Hiermee kan jij automatisch zorgen voor een juiste btw en ICP aangifte van jouw klant.

Hoe werkt de Octobat koppeling?

De koppeling tussen Octobat en Yuki is een naadloze integratie, API-API. Jij hoeft er zelf niets meer voor te doen. Alle verkoopfacturen worden volledig automatisch ingeboekt door de software. Hoe de Octobat-integratie werkt:

  1. Facturen gemaakt in Octobat worden automatisch opgebouwd en ingeboekt in Yuki.
  2. Jij stelt de juiste btw-regels in. Deze worden nu juist gesplitst in Yuki.
  3. Zo is de administratie van je klant altijd 100% up-to-date.

Beheer al je koppelingen vanaf 1 plek

Ontzorg jouw klanten maximaal en hou zelf tijd over voor waar je goed in bent. Dat kan met de koppelingen van Duopact. Alle koppelingen tussen Yuki en de applicatie werken naadloos samen, waardoor er niets veranderd hoeft te worden aan de huidige werkwijze.

Benieuwd wat Duopact nog meer voor koppelingen te bieden heeft? Voor vrijwel alle branchesoftware, payment providers, banken en creditcards bestaat een koppeling. In het Yuki Connector platform beheer je de integraties van al je klanten. Dat niet alleen, je ziet direct welke koppelingen voor jouw klanten interessant zijn. Een goede plek voor het spotten van nieuwe automatiseringskansen. Voor vragen kan je altijd terecht bij een van onze specialisten. Al onze koppelingen zijn in-huis ontwikkeld, dus je schakelt direct met de technische experts.

Het kiezen voor de Octobat-koppeling is een no-brainer

  • Verbreed je klantenkring; 
  • Door automatisering houd jij tijd over; 
  • Een vast contactpersoon bij Duopact die je altijd kan bellen; 
  • Jij bent in control, alle informatie staat overzichtelijk op 1 platform.

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil jij weten wat de koppeling tussen Octobat en Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Plan meteen een datum!

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

Les dernières mises à jour ?

Vous voulez rester informé ? Abonnez-vous à notre lettre d'information et restez au courant des conseils, astuces et nouvelles. Pas de spam, promis !

Duopact

Téléphone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Du lun au ven 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken