autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

De Odoo omzet van je klant automatisch in Yuki met onze koppeling!

Hé, Yuki accountant! We hebben wat nieuws voor je klanten met een webshop. Ook hun ERP-systeem Odoo kan vanaf nu worden aangesloten op Yuki via API. Elke dag wordt de omzet doorgeschoten naar het boekhoudplatform waar jij graag mee werkt.

Hoe werkt de koppeling tussen Odoo en Yuki?

Odoo gaat een stapje verder dan traditionele ERP-systemen. Odoo zorgt voor een naadloze integratie tussen alle verschillende applicaties. Je webshop of website integreert perfect met je inkopen, voorraad, financiën maar ook met je marketingtools. En nu ook met Yuki.

Bij de koppeling tussen Yuki en Odoo komt een stukje maatwerk kijken. Door de klant dient zelf een API endpoint gebouwd in Odoo Hiervoor wordt een implementatie partij ingeschakeld. Deze weergeeft de omzet per verkoopkanaal, per dag. Bij deze koppeling wordt vaak gekozen om niet de facturen in te boeken, maar wordt de dagomzet via het kasboek geboekt met de juiste btw-codes. Dit is 1x instellen en daarna worden altijd de juiste btw-tarieven en omzet geboekt.

De voordelen van de Odoo-koppeling voor Yuki

  • Je klant heeft één financieel overzicht, dat altijd up-to-date is;
  • Omzet automatisch in Yuki via API;
  • Aan de hand van de data uit de API wordt een kasboek import opgebouwd, zodat omzet en BTW ingeboekt kunnen worden in Yuki.

Automatiseer je werkzaamheden

Bij Duopact zien we dat het vak van accountant steeds complexer wordt. Er komen steeds complexere zaken bij, wat het vak ontzettend dynamisch maakt. Je hebt geen andere keuze dan je te blijven ontwikkelen. Maar wij bij Duopact zijn ook hard bezig met ontwikkelingen. Want sommige zaken, kunnen een stuk makkelijker gemaakt worden met automatisatie. Met de Yuki-koppelingen van Duopact hoef jij geen tijd meer te verspillen aan repetitieve handelingen. Profiteer van maximaal gemak waar je klanten profiteren van het beste op het gebied van ICT. Kennismaken? Pak gewoon je telefoon en bel ons!

Waarom je als Yuki Partner voor de Odoo-koppeling kiest

  1. De omzet uit Odoo van je klant eenvoudig in Yuki via API
  2. Meer automatisering en gemak leidt tot een hogere klanttevredenheid
  3. Boor een nieuwe markt aan met een uniek aanbod
  4. Je kunt zonder technische voorkennis met Yuki-koppelingen aan de slag

Interesse? Plan een demo!

Wil je weten wat de Odoo-koppeling met Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Plan direct een datum bij ons in.

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

Les dernières mises à jour ?

Vous voulez rester informé ? Abonnez-vous à notre lettre d'information et restez au courant des conseils, astuces et nouvelles. Pas de spam, promis !

Duopact

Téléphone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Du lun au ven 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken