autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Combineer Riverty en Yuki met een koppeling

Als je al een tijdje als accountant werkt, heb je Riverty (voorheen Afterparty) waarschijnlijk al langs zien komen bij een van je klanten. Inboeken van transacties uit Riverty doe je nu waarschijnlijk via tussenrekeningen. En dat is behoorlijk tijdrovend. Nog een nadeel van deze methode is dat er toch vaak afwijkingen ontstaan in de boekhouding van je klant. En zie dit achteraf maar eens goed te praten. Goed nieuws: Yuki en Riverty kun je voortaan optimaal combineren door middel van een koppeling!

Riverty Duopact Ykui Koppeling

Boek 100% geautomatiseerd met de integratie van Riverty met Yuki

Riverty is een nieuw en ambitieus betaalplatform dat oplossingen biedt om financiële stromen beter te beheren. De uitdaging met betaalproviders is dat ze vaak niet zo goed samengaan met de administratie van je klanten. Maar dit is met de koppeling van Riverty naar Yuki verleden tijd! De voordelen van de integratie:

  • Riverty-transacties worden 100% geautomatiseerd
  • Houd de administratie van je klant door de koppeling dagelijks of zelfs vaker up-to-date
  • Altijd en overal inzicht in de Riverty-transacties van de klant als bank én in de financiële cijfers van je klant
  • Voeg herkenningsregels toe, waardoor zelfs de matching geheel automatisch is

Riverty stelt je in staat om de financiële stromen van je klanten efficiënter te beheren, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is voor hun bedrijf. Combineer dit met de automatiseringsmogelijkheden van Yuki en je kunt je klanten een naadloze, geautomatiseerde boekhoudervaring bieden.

Profiteer van onze koppelingen en beheer ze vanaf een centrale plek - voor één vast maandelijks bedrag

Jij hoeft er zelf niets aan te doen. Al onze koppelingen zijn plug en go. Onze ICT-specialisten zorgen door middel van actieve monitoring en updates dat je koppeling goed blijft draaien. En Riverty is misschien nog maar het begin van jouw automatiseringsreis als accountant: vrijwel alle systemen kunnen we koppelen aan de Yuki-administraties van je klanten. Neem je die koppelingen bij ons af, dan bespaar je geld én tijd en bied je je klanten een unieke dienst.

De 4 grootste voordelen van de Riverty koppeling voor Yuki Partners

  • Bied je klanten méér automatisering
  • Trek nieuwe business aan, vis uit de poel van Riverty-gebruikers
  • Bied je klanten de modernste oplossingen, zónder technische voorkennis
  • Onze ICT-afdeling altijd tot je dienst

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil je weten wat de Riverty koppeling met Yuki voor jou en je klanten kan betekenen? Ervaar hoe dit er in de praktijk uitziet bij een demo. Neem direct vrijblijvend contact op om een datum te plannen!

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

Les dernières mises à jour ?

Vous voulez rester informé ? Abonnez-vous à notre lettre d'information et restez au courant des conseils, astuces et nouvelles. Pas de spam, promis !

Duopact

Téléphone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Du lun au ven 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken