autotask boekhoudkoppeling

Koppeling

Alle BNP Paribas-transacties snel en makkelijk in Yuki, het kan met onze koppeling

Gebruiken jouw (internationale) klanten BNP Paribas? Importeer deze transacties nu eenvoudig en veilig naar Yuki. BNP Paribas is een bank die opereert in 65 landen. Het verwerken van al die internationale transacties kunnen nog wel een opgave zijn. Gelukkig kan je deze nu via een CVS-export met één druk op de knop naar Yuki halen.

BNP paribas Duopact Ykui Koppeling

Dit is hoe de koppeling met BNP Paribas werkt

De koppeling tussen BNP Paribas en Yuki werkt bijna geheel automatisch via een CSV-export. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een export te maken van de gegevens in BNP Paribas en deze te importeren in Yuki. Dit is hoe het in zijn werkt gaat: Deze kan je versturen via de mail of direct uploaden in het Yuki Connector Platform. Vanaf hier worden de transacties naar Yuki geschoten en wordt de BNP Paribas-rekening van jouw klant verwerkt als standaard bankrekening. 

  • Importeer CSV-bestanden waar facturen, transacties of boekingen instaan met één druk op de knop naar Yuki. Dit kunnen jij en je klant doen wanneer jullie maar willen.
  • Jij hoeft niet meer te wachten op afschriften, jij of je klant kunnen de transacties importeren wanneer je wilt.

Verwerk buitenlandse transacties gemakkelijk in Yuki

Al onze bankintegraties werken samen met de vreemde-valutamodule van Yuki. Hiermee verwerk je dus eenvoudig alle BNP Paribas-transacties uit binnen- én buitenland. Werk je vaak met internationale klanten of betalingen en heb je interesse in het implementeren van een of meerdere buitenlandse bankkoppelingen? 

Het Yuki Connector Platform: de plek voor al jouw koppelingen

Bied jouw klanten optimale ondersteuning en behoud tegelijkertijd tijd voor jouw specialiteit. Dit is mogelijk met de koppelingen van Duopact. Alle koppelingen tussen Yuki en de applicatie zijn volledig geïntegreerd, waardoor jij niets aan hoeft te passen in je huidige workflow. Op het Yuki Connector Platform kun je de integraties van al je klanten beheren. Maar dat is niet alles, je kunt ook in een oogopslag zien welke andere koppelingen interessant zijn voor je klanten. Een ideale plaats om nieuwe automatiseringsmogelijkheden te ontdekken.

Nieuwsgierig naar wat Duopact nog meer aan koppelingen kan leveren? Naast de BNP Paribas koppeling zijn koppelingen beschikbaar voor bijna alle sectorspecifieke software, betalingsproviders, banken en creditcards. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder.

De voordelen van de BNP Paribas-koppeling op een rijtje

  • Bedien je klanten nog beter;
  • Hou tijd over door de gemakkelijke exports;
  • Een vast contactpersoon bij Duopact die je altijd kan bellen;
  • Alle informatie over je koppelingen staan op één plek: het Yuki Connector Platform.

Ben je overtuigd? Plan een demo!

Wil jij weten wat de koppeling tussen BNP Paribas en Yuki jou en je klanten kan opleveren? Bekijk de functionaliteit zelf bij een demo. Plan meteen een datum!

Bekijken

Een content subheading

Delen

Interesse?

Neem contact met ons op.

Naar contact
autotask boekhoudkoppeling

Les dernières mises à jour ?

Vous voulez rester informé ? Abonnez-vous à notre lettre d'information et restez au courant des conseils, astuces et nouvelles. Pas de spam, promis !

Duopact

Téléphone 088 - 200 4600
E-mail info@duopact.nl
   
Du lun au ven 08.30 - 17.30 uur

Avelingen-West 11 
4202 MS Gorinchem

Bekijken